Het lijkt er op dat u deze website in privé-modus bekijkt. Hierdoor kunnen bepaalde functionaliteiten niet juist werken. Om te kunnen boeken bezoekt u de website in de normale modus.
22 maart

Arno Adams is als zanger, componist en tekstschrijver al zo’n kleine veertig jaar een vaste waarde in de Venlose muziekscene. Hij verzorgt met regelmaat optredens binnen maar ook buiten Limburg. Hoogste tijd om ook in zijn thuisstad Venlo samen met zijn fans weer eens een muzikale trip door zijn omvangrijk oeuvre te maken.

In 1986 beleefde de uit het Limburgse Belfeld afkomstige Arno Adams zijn vuurdoop als zanger met de achttienkoppige band Take It Or Shake It. Vervolgens werd hij zanger van de professionele groep Diamond Eight. Hun muziek ging alle kanten op, van Duitse Schlagers tot funky jazz.

Na jaren van andermans liedjes spelen vond Adams het op een gegeven moment tijd om zelf te gaan componeren. Eerst in het Engels met Double A Adams en vanaf 1998 in zijn moedertaal. Dit leverde een zevental wondermooie Limburgstalige cd’s op. In 2002 werd hij niet voor niets beloond met de ING-Pries Veur Ut Limburgs Leed, en in 2020 won hij de prestigieuze Veldeke Oeuvre-Pries. In 2013 toonde regisseur Hans Heijnen interesse in Adams en maakte de prachtige documentaire “Belfeld Blues” die diverse malen op de nationale tv te bewonderen was in Het Uur Van De Wolf.

Zijn tot dusverre laatst verschenen album is “De Léon’s Farm Sessies” op Inbetweens Records, opgenomen in de zomer van 2006 door Léon Bartels en in 2022 alsnog uitgebracht. Ook in dat jaar bracht Sounds Recordshop de verzamelaar “Ut Is Wie Ut Is” uit, een dubbelalbum op vinyl met daarop de mooiste liedjes uit zijn oeuvre. Van Arno’s versie van de Boermans-klassieker “De Twië Einzame” uit 1999 die zijn dialectcarrière in gang zette, tot “De Sjraevelaer” van het album “Vogel” uit 2017. En alles ertussenin, met songs zoals “Kus Mich Dan” (dankzij promotie van Felix Meurders al enkele jaren te vinden in de Evergreen Top 1000 van NPO Radio 5), “Splinters In Plaats Van Vlinders”, “Sjaakmat” en “Dans Met Mich”, maar ook een aantal minder bekende parels.

Speciaal voor dit concert heeft Arno Adams, naast de vaste begeleiders Mike Roelofs op piano en Jo Didderen op contrabas, een aantal muzikale vrienden uitgenodigd. Zij zullen samen met jou terugblikken op zijn wondere muzikale wereld waarin zijn mooiste liedjes voorbijkomen. Laat je verrassen door de veelzijdigheid van deze bijzondere artiest.

liefhebbers bestelden ook...

uitverkocht
07 september 2024 The Analogues
The Analogues
Pepper-Revolver/White

v.a. € 57,50 | Muziek
Hela zaal
za 7 september 2024 | 20:15
03 oktober 2024 Numidia in concert
Numidia in concert
Theatertour

v.a. € 24,50 | Muziek
Hela zaal
do 3 oktober 2024 | 20:15
VIER je mee?
04 oktober 2024 THOES | Première
THOES | Première
Renée van Wegberg & Suzan Seegers

v.a. € 25,00 | Muziek
Hela zaal
vr 4 oktober 2024 | 20:15
Inschrijfformulier schoolvoorstelling


Contact & adres

Contact
Route & Parkeren

Informatie

Over ons
Vacatures
Duurzaam ondernemen

Jouw privacy is ons beleid. Lees hier alles over privacy.


wij danken onze partners

Scheuten | Vostermans Companies | Hela ThissenSormac | Leolux

trotse partner van
theaterdichtbij.nl
Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte zijn van het laatste Maaspoort nieuws? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

volg ons op

Maaspoort

De Maas is een inspiratiebron, een minnaar die stroomt door het hart van Venlo. Zoals Maaspoort ook het kloppende hart van de stad is. De Maas is levendig, mooi, energiek en in beweging. De poort staat voor de ontdekker. De gids. Deze staat altijd open voor iets nieuws. Iets uitdagends met een vleugje rebel. Deze leidt je tot nieuwe inspiratie, (ont)spanning en genot.


wij danken onze partners

Scheuten | Vostermans Companies | Hela ThissenSormac | Leolux

trotse partner van
theaterdichtbij.nl

Inloggen

Nog geen account?