Het lijkt er op dat u deze website in privé-modus bekijkt. Hierdoor kunnen bepaalde functionaliteiten niet juist werken. Om te kunnen boeken bezoekt u de website in de normale modus.

Corona-maatregelen

Frans Boermans zaal
De Maaspoort
Cabillaud
Corona-maatregelen Veilig naar het theater

Wij vinden het heel belangrijk om een veilige omgeving te bieden voor alle gasten, medewerkers en artiesten. Zodat iedereen met een gerust hart het theater, Bistro de Luif en restaurant Cabillaud kan bezoeken. 

De Maaspoort, Bistro de Luif en Restaurant Cabillaud houden zich aan de maatregelen van het RIVM, de Rijksoverheid en de Veiligheidsregio en voor de theatervoorstellingen hanteren we het protocol van de VSCD (brancheorganisatie van theaters). 

Wat is anders dan u gewend bent?

Restaurant Cabillaud en Bistro de Luif

Er zijn geen beperkingen meer. Ook een mondkapje en coronatoegangsbewijs is niet meer nodig. Voor openingstijden en voor reserveren kijkt u op www.cabillaud.nl en op www.bistrodeluif.nl.

Theaterbezoek

Er zijn geen beperkingen meer. Ook een mondkapje en coronatoegangsbewijs is niet meer nodig. Alleen evenementen met meer dan 500 gasten zonder vaste zitplaats werken met een coronatoegangsbewijs, als dit van toepassing is, staat dit duidelijk aangegeven.

Voordat u naar De Maaspoort komt

  • Hoe graag wij u ook verwelkomen, verzoeken wij u niet naar het theater te komen als u ziek bent.
  • Was uw handen vóór uw bezoek aan De Maaspoort, Bistro de Luif en Cabillaud en ook in ons gebouw met water en zeep en schud geen handen.

In De Maaspoort

  • Ons ventilatiesysteem zorgt voor voortdurende luchtverversing in al onze theaterzalen, foyers, restaurants en overige ruimtes. Dit gebeurt met 100% verse buitenlucht. De binnenlucht wordt 100% afgevoerd. De installaties die de lucht aan- en afvoeren worden continu gemonitord en goed onderhouden.
  • Wij bieden u bij de meeste voorstellingen een gratis pauzedrankje aan. Dit drankje wordt u aangeboden tijdens de pauze of na afloop van de voorstelling.
  • Wilt u iets bestellen voor bij uw drankje? Dan kan dat bij de bar. U kunt uitsluitend nog met pin of consumptiemunten betalen aan de bar.

Heeft u meer vragen? Bekijk dan deze pagina met veelgestelde vragen rondom corona of zoek uw vraag op onze pagina informatie A t/m Z.


Wij danken Kickstart Cultuurfonds voor hun bijdrage om een veilig bezoek aan het theater mogelijk te maken.

Inschrijfformulier schoolvoorstelling


Inloggen

Nog geen account?