Het lijkt er op dat u deze website in privé-modus bekijkt. Hierdoor kunnen bepaalde functionaliteiten niet juist werken. Om te kunnen boeken bezoekt u de website in de normale modus.

Ik Speel Op Zomerparkfeest

Ik Speel Op Zomerparkfeest

Wil jij deze zomer optreden op Zomerparkfeest, het leukste festival van Venlo? Dan heb je geluk! Ook dit jaar organiseren Grenswerk, Zomerparkfeest, Tino Snijtsheuvel & Zonen, De Maaspoort Theater & Events en het Limburgs Museum audities om een speelplek te bemachtigen op  Zomerparkfeest bij de Grenswerk compound.  En dat niet alleen! Ben jij één van de gelukkige die uitgekozen wordt, dan gaan we jou coachen om vol zelfvertrouwen op het podium te kunnen knallen! Dit jaar is het een singer-songwriter editie, dus schrijf jij je eigen songs, heb je een uniek zangtalent of ben je op een andere manier een interessante solo-artiest? Dan zoeken wij jou! 

Poppodium Grenswerk, De Maaspoort Theater & Events en componist Geronimo Snijtsheuvel werken samen met dit talentontwikkelingstraject voor jonge lokale muzikanten. Dit jaar sluit het Limburgs Museum aan vanwege hun tentoonstelling ‘Music!’

Schrijf je gratis in via dit formulier.

Belangrijke informatie:
Het optreden is op zondag 20 augustus 2023 op Zomerparkfeest. Als je je opgeeft, moet je naast deze datum beschikbaar zijn op de auditiedag en coachingsdagen.

Verplichte beschikbaarheid:

  • Auditiedag | donderdag 13 juli | Tussen 16.00 en 19.00 uur bij Poppodium Grenswerk.
    *Je hoeft niet het hele tijdsblok aanwezig te zijn. Je krijgt een rooster met de tijden waarop jij bent ingepland.
  • Coachingsdagen | donderdag 20 juli & maandag 24 juli | Tussen 10.00 en 17.00 uur.
    *Deelnemers hoeven niet altijd complete dagen aanwezig te zijn, maar krijgen een planning. 
  • Doorloop en Zomerparkfeest optreden  | zondag 20 augustus | 11.00 – 13.00 uur doorloop en 15.00 - 15.45 uur optreden.

Audities staan open voor iedereen tot en met een leeftijd van 25 jaar, verdeeld over twee categorieën: t/m 16 jaar en 16 t/m 25 jaar. Afkomstig uit regio Venlo / Noord-Limburg is een pré.

De sluitingsdatum voor de inschrijfronde is dinsdag 12 juli 12:00 uur. 

De auditie
Na een korte soundcheck speel je een door jou voorbereid stuk naar keuze. Zorg ook voor een reservestuk. Direct daarna krijg je feedback en hoor je of je bent geselecteerd. Zorg dat je goed bent voorbereid. Ook al houden we rekening met leeftijd, we zijn op zoek naar de  beste acts.

Coaches
Geronimo Snijtsheuvel tourt als solo pianist op festivals en in stadions over de hele wereld en componeert en produceert shows voor de grootste DJ’s van dit moment. Samen met andere ervaren en bewezen Singer-Songwriters gaat hij je klaarstomen voor het optreden.

Neem bij vragen contact op met Geronimo Snijtsheuvel via geronimo@snijtsheuvel.nl

Inschrijfformulier schoolvoorstelling


Inloggen

Nog geen account?