Het lijkt er op dat u deze website in privé-modus bekijkt. Hierdoor kunnen bepaalde functionaliteiten niet juist werken. Om te kunnen boeken bezoekt u de website in de normale modus.

Ik Speel Op Zomerparkfeest

Ik Speel Op Zomerparkfeest

Bands, zangers, zangeressen, singer songwriters en andere muzikanten opgelet! Wil jij deze zomer optreden op Zomerparkfeest, het leukste festival van Venlo? Dan heb je geluk! Ook dit jaar organiseren Grenswerk, Zomerparkfeest, Tino Snijtsheuvel & Zonen en Maaspoort audities om een speelplek te bemachtigen op Zomerparkfeest.

En dat niet alleen! Ben jij één van de gelukkige die uitgekozen wordt, dan gaan we jou coachen om vol zelfvertrouwen op het podium te kunnen knallen! Samen met de ander geselecteerde muzikanten maak je een show waarbij jouw talent naar voren kan komen. Audities staan open voor iedereen tot en met een leeftijd van 25 jaar, verdeeld over twee categorieën: t/m 16 jaar en 16 t/m 25 jaar. Afkomstig uit regio Venlo / Noord-Limburg is een pré.

Schrijf je gratis in via dit formulier.
De sluitingsdatum voor de inschrijfronde is dinsdag 4 juni 12:00 uur. 

De planning 
Het optreden is op vrijdag 9 augustus 2024 op Zomerparkfeest. Doe je mee aan dit project, dan verwachten we dat je beschikbaar bent op de volgende momenten:

  • Do 6 juni tussen 17.00-22.00 audities @ Grenswerk
  • za 15 juni tussen 10.00-17.00 repetitiedag @ Maaspoort 
  • di 6 aug repetitie tussen 10.00-17.00 @ Maaspoort
  • wo 7aug  repetitiedag +  tryout tussen 13:00 -21.00 @ Grenswerk cafe
  • vr 9 augustus Show 17:15 - 18:15 uur @ Amigo Stage Zomerpakfeest

De auditie
Na een korte soundcheck speel je een door jou voorbereid stuk naar keuze. Zorg ook voor een reservestuk. Direct daarna krijg je feedback en hoor je of je bent geselecteerd. Zorg dat je goed bent voorbereid. Ook al houden we rekening met leeftijd, we zijn op zoek naar de beste acts. Kom je als band? Dan speel je op de backline die voor jullie klaar staat op het podium. Wel eigen gitaren enzo meenemen natuurlijk.

Is het niet mogelijk voor je om 6 juni auditie te komen doen bij Grenswerk ? Dan kan je ook een auditie tape insturen. Speel minstens 1 nummer op deze auditie tape en ligt toe wat je graag wilt doen/bereiken met je deelname en met je muziek. Belangrijk is dat we je goed zien en horen op de video. Geronimo neemt na het zien van de video telefonisch contact met je op om je motivatie te bespreken. Vul het aanmeldingsformulier in én stuur je tape naar geronimo@snijtsheuvel.nl en wieneke@grenswerk.nl voor 4 juni 12:00 uur.

Coaches
Geronimo Snijtsheuvel tourt als solo pianist op festivals en in stadions over de hele wereld en componeert en produceert shows voor de grootste DJ’s van dit moment. Samen met andere ervaren en bewezen Singer-Songwriters gaat hij je klaarstomen voor het optreden.

Neem bij vragen contact op met Geronimo Snijtsheuvel via geronimo@snijtsheuvel.nl

Inschrijfformulier schoolvoorstelling


Contact & adres

Contact
Route & Parkeren

Informatie

Over ons
Vacatures
Duurzaam ondernemen

Jouw privacy is ons beleid. Lees hier alles over privacy.


wij danken onze partners

Scheuten | Vostermans Companies | Hela ThissenSormac | Leolux

trotse partner van
theaterdichtbij.nl
Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte zijn van het laatste Maaspoort nieuws? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

volg ons op

Maaspoort

De Maas is een inspiratiebron, een minnaar die stroomt door het hart van Venlo. Zoals Maaspoort ook het kloppende hart van de stad is. De Maas is levendig, mooi, energiek en in beweging. De poort staat voor de ontdekker. De gids. Deze staat altijd open voor iets nieuws. Iets uitdagends met een vleugje rebel. Deze leidt je tot nieuwe inspiratie, (ont)spanning en genot.


wij danken onze partners

Scheuten | Vostermans Companies | Hela ThissenSormac | Leolux

trotse partner van
theaterdichtbij.nl

Inloggen

Nog geen account?