Het lijkt er op dat u deze website in privé-modus bekijkt. Hierdoor kunnen bepaalde functionaliteiten niet juist werken. Om te kunnen boeken bezoekt u de website in de normale modus.
24 november

DAMN, HONEY founding mothers Marie Lotte Hagen en Nydia van Voorthuizen willen dat iedereen kan doen waar ze zelf zin in hebben, en wijden daar boeken, een podcast en nu een theatervoorstelling aan. De voorstelling speelde nog niet in Limburg, en dat kan natuurlijk niet. Op initiatief van De Maaspoort, Bibliotheek Venlo en het regionale feministische platform Aangenaam komen zij nu naar Venlo. Want ook hier is het nog nodig om het te hebben over alles waarvan je denkt dat Niemand Dit Ooit Te Weten Mag Komen. En dat doet DAMN, HONEY in de hoop dat jij je minder alleen voelt. 

Dus, ben jij er klaar mee dat:

  • Je je ‘probleemzones’ moet verbergen?
  • Seks om de man draait?
  •  Ze denken dat feministen mannen haten?
  • Het vrouwelijk orgasme een mystiek, onbegrijpelijk ding zou zijn?
  •  Het je eigen schuld is als je in je bil wordt geknepen?


Dan is 'ZELF WETEN' de voorstelling voor jou! Marie Lotte en Nydia schoppen dit soort misverstanden met verve voor je onderuit. Aan de hand van hun eigen ervaringen laten ze zien hoe absurd sommige dingen zijn die we met z’n allen als doodnormaal beschouwen. Hoezo vinden we rimpels, okselhaar en hangborsten eigenlijk het ALLERERGST OOIT? Waarom leren we meisjes zichzelf te verdedigen tegen enge mannen in de bosjes, maar onderwijzen we jongens niet hoe die enge man niet te worden? En wordt het niet eens tijd om te stoppen met het meesmokkelen van tampons in een mouw richting wc, omdat niemand mag weten dat we ongesteld zijn? 

Verwacht een carrousel aan slecht geacteerde sketches, wellicht wat experimentele dans hier en daar, veel zelfspot, een lach en misschien zelfs een traan.

Trigger Warning: Deze voorstelling gaat over shit waar je als vrouw mee moet dealen. Dit betekent dat er onder andere onderwerpen voorbij komen als eetstoornisproblematiek, seksueel grensoverschrijdend gedrag en victim blaming.


Feminisme en anarchisme in het theater? Jazeker! In samenwerking met Bibliotheek Venlo hebben we een heerlijke ‘isme’-korting voor alle mensen jonger dan 25 jaar. Je kunt namelijk naar deze voorstelling voor slechts 15 euro. Kom je ook naar Abel van Gijlswijk (yes, de frontman van Hang Youth komt naar Venlo!) dan krijg je ze allebei voor slechts 20 euro - dat is dus 10 euro per ticket inclusief een drankje. Take that, kapitalisme!

Bestel hier de isme-serie (Damn Honey èn Abel van Gijlswijk) voor maar € 20.
Wil je slechts 1 voorstelling bezoeken voor maar € 15? Gebruik dan de kortingscode YEAHONDER25 tijdens het bestellen.

maak jouw bezoek compleet

TheaterDiner Bistro de Luif
€ 36,00 meer informatie
TopTasting Cabillaud
€ 49,50 meer informatie
Ringleiding
€ 0,00 meer informatie

liefhebbers bestelden ook...

03 november 2022 William Rutten
William Rutten
Focus

v.a. € 22,50 | Theatercollege
Hela zaal
do 3 november 2022 | 20:15
tip van de programmeur
19 januari 2023 De Sekszusjes
De Sekszusjes
Ongelikt

v.a. € 20,15 | Theatercollege
Frans Boermans zaal
do 19 januari 2023 | 20:15
i.s.m. Bibliotheek Venlo
13 maart 2023 Maarten van Rossem
Maarten van Rossem
Theaterlezing

v.a. € 21,00 | Theatercollege
Hela zaal
ma 13 maart 2023 | 20:15

Inloggen

Nog geen account?