Het lijkt er op dat u deze website in privé-modus bekijkt. Hierdoor kunnen bepaalde functionaliteiten niet juist werken. Om te kunnen boeken bezoekt u de website in de normale modus.
24 augustus

Wereldklasse acrobatiek en street culture uit het Ruhrgebied en Noord-Limburg ontmoeten elkaar in een spectaculaire show voor jong en oud! Samen brengen ze de energie van de straat naar het podium. Dit resulteert in een unieke ‘fusion’ tussen urban disciplines als BMX-freestyle, freerunning, tricking, breakdance, hiphop dans en muziek, spoken word, street art én uitzonderlijke acts uit de internationale circuswereld. Er staan meer dan 50 toptalenten op het podium. Het plezier van het samen maken spat ervan af. Een onvergetelijke ervaring voor zowel de deelnemende talenten als het publiek.

Internationale populaire productie
URBANATIX maakt dit soort grote showproducties al meer dan 14 jaar, en trekt daarmee jaarlijks tienduizenden bezoekers uit het Ruhrgebied. Zij komen nu voor het eerst ook naar Nederland. Voor STREET CULTURE VENLO is deze coproductie een volgende stap in haar streven om de lokale urban sports en culture verder te versterken en een euregionaal podium te geven. Maaspoort brengt deze voorstelling speciaal in het kader van haar 40-jarige jubileum en haar eigen ambitie om een maakplaats te bieden voor opkomend talent in de Euregio.

Artistieke leiding en artiesten
De artistieke leiding is in handen van Christian Eggert, initiatiefnemer en regisseur van URBANATIX. Hij werkt samen met creatief producent Sikko Cleveringa en een creatief team van NIEUWE HELDEN NEXT LEVEL bestaande uit Jose Verhaegh en Aletta Smit en een gelegenheidsformatie van Brohlin Coumans, Kenji Hendriks en Lotte Slangen (MADOUX). Andere betrokken talenten vanuit Noord-Limburg zijn o.a.: dansgroep ROGUE van URBAN DANCE STUDIO uit Venlo, breakdansers van NO WASTE (voorheem STARDUST) uit Weert, Freerunners Koen Heijnen en Finn Bouwens van MINDED MOTION, en Sem Kok samen met Sietse ven Berkel (BMX-freestyle). Deelnemende artiesten vanuit URBANATIX zijn o.a.: Natalia Nowakowski & danscrew (dans-choreografie), Sebastian Gies & freerunning-crew (parkour-choreografie), Sebastian Maier & band (muzikale leiding), Jana Januschewski-Moze (kostuums), en de solisten: Robeat (Beatbox), Florian Zumkehr (Handbalance), Fenja Barteldres (Cyrrealismus), Oskar Skrypko (Vertical Pole), Manda (Aerial Hoop), Anna Shvedkova en Saleh Yazdan (Acrobatics).


URBAN SUMMER FESTIVAL 2024
De show vormt de hoofdact van het URBAN SUMMER FESTIVAL 2024 dat dit jaar in en rond Maaspoort plaats zal vinden. Met deze vierde festivaleditie geeft organisator Street Culture Venlo meer dan voorheen aandacht aan urban podiumkunsten en storytelling. Net zoals voorgaande edities zijn er echter ook weer een breakdance battle, een freerunning parcours, een BMX street jam en meer, met opkomend en gevestigd talent uit de hele regio. Check de laatste updates over het programma op www.streetculture.nu.

VIER je mee?!
In 2024 bestaat Maaspoort 40 jaar! Wie jarig is trakteert, dus krijg jij flinke korting bij een selectie voorstellingen. VIER je 40 jaar Maaspoort mee? Verzilver je korting met de cadeaucode 4jm20 en bestel twee tickets voor € 40!

Ook te zien op:

zaterdag 24 augustus 2024 - 19.30 - 21.00 uur VIER je mee? vanaf: € 0,00

maak jouw bezoek compleet

Vlaai arrangement
€ 6,55 meer informatie
Ringleiding
€ 0,00 meer informatie

liefhebbers bestelden ook...

met Bibliotheek Venlo
02 oktober 2024 Hoeheettut | 6+
Hoeheettut | 6+
Hoge Fronten

v.a. € 0,00 | Familie
Frans Boermans zaal
wo 2 oktober 2024 | 15:00
herfstvakantie tip
24 oktober 2024 Kruimeltje | 6+
Kruimeltje | 6+
En de strijd om de goudmijn

v.a. € 0,00 | Familie
Hela zaal
do 24 oktober 2024 | 13:00
KinderTheaterWeek
25 oktober 2024 Babyconcert 0+
Babyconcert 0+
Theater Mönchengladbach

v.a. € 0,00 | Familie
VIP foyer
vr 25 oktober 2024 | 11:00
Inschrijfformulier schoolvoorstelling


Inloggen

Nog geen account?