Het lijkt er op dat u deze website in privé-modus bekijkt. Hierdoor kunnen bepaalde functionaliteiten niet juist werken. Om te kunnen boeken bezoekt u de website in de normale modus.
26 januari

Clean Pete, bestaande uit de getalenteerde zussen Renée en Loes Wijnhoven, beloven een avond vol meeslepende muziek en bijzondere momenten in De Maaspoort. Deze avond markeert niet alleen een muzikale ervaring, maar ook een hereniging met Renée Wijnhoven, die eerder indruk maakte als celliste in de band van spektakelmusical "Het was Zondag in het Zuiden."

Renée en Loes Wijnhoven hebben met hun kenmerkende stijl en unieke harmonieën al menig hart veroverd. Hun muzikale reis heeft hen langs verschillende podia en festivals zoals Pinkpop, Down The Rabbit Hole en Into The Great Wide Open gebracht. Nu staan ze klaar om Venlo te betoveren met hun performance.

Het Nationaal Theaterweekend maakt in heel Nederland culturele hoogtepunten toegankelijk voor een breed publiek. Clean Pete belichaamt perfect de geest van dit weekend met hun toegankelijke en toch diepgaande muziek. Dit is een uitgelezen kans voor liefhebbers van muziek en theater om tegen een gereduceerd tarief een onvergetelijke avond te beleven.

maak jouw bezoek compleet

TopTasting Cabillaud
€ 52,50 meer informatie
TheaterMenu Bistro de Luif
€ 28,50 meer informatie
Ringleiding FBZ
€ 0,00 meer informatie

liefhebbers bestelden ook...

07 december 2023 Sous le ciel de Paris
Sous le ciel de Paris
Paulus Schäfer & Dominique Paats

v.a. € 16,50 | Muziek
Frans Boermans zaal
do 7 december 2023 | 20:15
10 december 2023 Het Café van Pollux 1
Het Café van Pollux 1
Frans Pollux

v.a. € 24,50 | Muziek
Frans Boermans zaal
zo 10 december 2023 | 16:00
13 december 2023 Alex Roeka
Alex Roeka
NIEUWE DROMEN

v.a. € 20,00 | Muziek
Frans Boermans zaal
wo 13 december 2023 | 20:15
Inschrijfformulier schoolvoorstelling


Inloggen

Nog geen account?