Het lijkt er op dat u deze website in privé-modus bekijkt. Hierdoor kunnen bepaalde functionaliteiten niet juist werken. Om te kunnen boeken bezoekt u de website in de normale modus.
18 oktober

In de nieuwste voorstelling zien we dichteres Sappho genieten van haar vrije leven vol orgasmes in een vrouwencommune op het eiland Lesbos. De vrouwen leven in overvloed en vieren de seizoenen met sappige perziken in het oogstseizoen en intense vuren tijdens Beltane. Sappho is de ongekroonde koningin van het eiland door haar krachtige vingers en haar gedichten vol zelfreflectie. Alle eiland-gangers willen genieten van haar strelende woorden en stevige handen. De vrouwen zijn voor een korte tantra retraite in het resort om zichzelf te helen, maar wanneer er lawaai achter de muren klinkt, afkomstig uit het naastgelegen tentenkamp, dringt de harde realiteit door. Het leven kent grote verschillen wanneer men een voet zet buiten het paradijselijke resort. En het vredige communale leven is voor de meesten van korte duur. 

Op Lesbos zien we Sappho strijden voor een vrijere blik op de liefde, waarmee ze de orgasmekloof wil verkleinen en de liefde wil laten stromen, zodat men in alle vertrouwen ook van een vreemdeling kan houden. 

Young Designers Gala
De officiële première van Lesbos.
Met Young Designers Gala & Afterparty. 
Dresscode: Spark your Creative Flair | Black-tie | Fashiondesign

Actrices: Marloes IJpelaar, Ella Kamerbeek, Ayla Çekin Satijn 

Tekst: Marloes IJpelaar – Campagnebeeld: Vivian Camphuijsen, Julia Suyker, Dian Beekhuis – Vormgeving PR: Renee Mes – Kostuum: Julia Suyker– Techniek: Joris Schippers –  Marketing: Bo Peters – PR: AnneMarie Blokker - Zakelijk Leider: Moon Brocken – Expositie: Noor Houtakkers – Scène fotografie: Henk van Den Hurk – speciale dank aan: Dood Paard, Het Amsterdamse Bostheater, Wieke Vrijhoef

mogelijk gemaakt door: Provincie Limburg, Gemeente Utrecht
In coproductie met: Maaspoort Venlo & VIA Zuid

maak jouw bezoek compleet

TheaterDiner Bistro de Luif
€ 34,00 meer informatie
Vlaai arrangement
€ 6,55 meer informatie
Borrel arrangement
€ 9,95 meer informatie
Ringleiding
€ 0,00 meer informatie

liefhebbers bestelden ook...

09 oktober 2024 Engelenburcht
Engelenburcht
Golden Palace

v.a. € 27,00 | Toneel
Frans Boermans zaal
wo 9 oktober 2024 | 20:15
tip van de programmeur
01 november 2024 Het Nationale Theater
Het Nationale Theater
Antigone

v.a. € 24,50 | Toneel
Hela zaal
vr 1 november 2024 | 20:15
15 november 2024 Tjitske Reidinga
Tjitske Reidinga
Portret

v.a. € 28,50 | Toneel
Frans Boermans zaal
vr 15 november 2024 | 20:15
Inschrijfformulier schoolvoorstelling


Inloggen

Nog geen account?