Het lijkt er op dat u deze website in privé-modus bekijkt. Hierdoor kunnen bepaalde functionaliteiten niet juist werken. Om te kunnen boeken bezoekt u de website in de normale modus.
17 april

In 'Keanu' gaat Henry van Loon dieper in op de overeenkomsten tussen de Amerikaanse acteur Keanu Reeves en hemzelf. Keanu Reeves schitterde in films naast sterren als Charlize Theron en Al Pacino, en Henry van Loon niet.

Keanu is een unieke voornaam en betekent ‘koele wind over de bergen’. Henry (afgeleid van Hendrik, een van de meest voorkomende Germaanse voornamen) betekent ‘woonerf’.

Henry is in het bezit van een vintage shirt met de afbeelding van Keanu Reeves erop. Keanu Reeves weet voor zover bekend niet eens van het bestaan van Henry af.

Maar waarschijnlijk hebben zowel Keanu Reeves als Henry als jij weleens het gevoel dat je vastzit in een Matrix. Alsof de wereld een simulatie is. Een montage van onzinnige, nutteloze, inwisselbare momenten, waar je maar op één manier uit kunt ontsnappen: Lachen.

Heel. Hard. Lachen.

Kom ook. Take the blue pill en beleef de meest hilarische avond van je leven. Of take the red pill, en blijf thuis op de bank zitten jammeren.

Keanu. Een theatrale biopic waarin waarschijnlijk met geen woord over Keanu Reeves gepraat zal worden. Sssst.

Biografie
Henry van Loon (Oirschot, 1982) werd in 2004 lid van de Comedytrain en debuteerde in 2011 als cabaretier met 'De Henry van Loon Entertainment Show'. Hij was onder meer te zien in de films 'Bro's Before Ho's' en 'De Boskampi's'. Landelijke bekendheid volgde met zijn genadeloze optreden in 'The Roast of Giel Beelen' en zijn rol als Volkert in de hitserie 'De Luizenmoeder'. Ook speelde Henry in de serie 'Tropenjaren' en deed hij mee aan 'The Masked Singer' en 'Last One Laughing'. Sinds 2019 is Henry vaste gast in 'Promenade', de satirische Late Night Talkshow van Diederik Ebbinge. In november 2023 maakt Henry een podcast met Martijn Crins; 'Kuieren', waarin zijn een weergaloos grappige ode aan onderbelichte dorpen in Nederland brengen. Begin februari 2024 stond Henry voor het eerst in Koninklijk Theater Carré waarmee hij de tour van zijn zesde voorstelling 'Jannie The Show Dog' afrondde. In oktober 2024 start Henry met de try-outs van zijn nieuwe voorstelling 'Keanu'.

Kortingen
Bij deze voorstelling is geen enkele korting geldig en zijn de gratis tickets voor kinderen t/m 12 jaar niet van toepassing.

maak jouw bezoek compleet

TheaterDiner Bistro de Luif
€ 34,00 meer informatie
Vlaai arrangement
€ 6,55 meer informatie
Borrel arrangement
€ 9,95 meer informatie
Ringleiding
€ 0,00 meer informatie

liefhebbers bestelden ook...

25 september 2024 Martijn Koning
Martijn Koning
Overkill

v.a. € 21,50 | Cabaret
Frans Boermans zaal
wo 25 september 2024 | 20:15
extra voorstelling
16 oktober 2024 Najib Amhali
Najib Amhali
30 jaar on stage!

v.a. € 31,50 | Cabaret
Hela zaal
wo 16 oktober 2024 | 20:15
02 november 2024 Cabarestafette 24|25
Cabarestafette 24|25
Cabarestafette

v.a. € 11,50 | Cabaret
Hela zaal
za 2 november 2024 | 20:15
Inschrijfformulier schoolvoorstelling


Inloggen

Nog geen account?