Het lijkt er op dat u deze website in privé-modus bekijkt. Hierdoor kunnen bepaalde functionaliteiten niet juist werken. Om te kunnen boeken bezoekt u de website in de normale modus.
30 januari

Wie nu, begin 2022, om zich heen kijkt, hoeft niet lang naar verdeeldheid te zoeken; er heerst een strijd tussen mensen met verschillende standpunten en levenswijzen. In dit soort tijden is kunst troost, hoop, een lichtpuntje en het pad terug naar het gevoel. Het gevoel van ons kloppend hart.

Een kloppend hart is een korte wandeling door de binnenstad van Venlo waarbij je op bijzondere plekken korte voorstellingen tegenkomt. Vier lokale jonge makers delen wat Venlo in hun hart betekent: Babs van Bree (vocalist), Karlijn van Kruchten (theatermaakster/actrice), Maud Faassen (beeldend kunstenaar) en Sarah Soethoudt (danser/maker). De groepen bestaan uit max. 20 gasten.

Een kloppend hart is gratis toegankelijk voor alle leeftijden. Aanmelden kan door een mail te sturen naar sarahsoethoudt@gmail.com. Er is maar ruimte voor een beperkte hoeveelheid publiek, dus wees er op tijd bij. Houd er daarnaast rekening mee dat een QR-code voor deze wandel-voorstelling verplicht is.
Een kloppend hart is een initiatief van Sarah Soethoudt en wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Venlo, De Maaspoort, Museum van Bommel van Dam en Luna Art.

liefhebbers bestelden ook...

wegens succes bijgeboekt
10 maart 2024 Happy Holidays
Happy Holidays
Moord in Bistro de Luif

v.a. € 32,50 | Muziektheater
Bistro de Luif
zo 10 maart 2024 | 19:00
11 maart 2024 Happy Holidays
Happy Holidays
Moord in Bistro de Luif

v.a. € 32,50 | Muziektheater
Bistro de Luif
ma 11 maart 2024 | 19:00
GA! Serie ToneelkringTip
09 april 2024 Pianostemmen
Pianostemmen
Tg Goed Gezelschap

v.a. € 26,50 | Muziektheater
Hela zaal
di 9 april 2024 | 20:15
Inschrijfformulier schoolvoorstelling


Inloggen

Nog geen account?