Het lijkt er op dat u deze website in privé-modus bekijkt. Hierdoor kunnen bepaalde functionaliteiten niet juist werken. Om te kunnen boeken bezoekt u de website in de normale modus.
18 april

Echte vrijheid, hoe ziet dat eruit? De prijswinnende choreograaf en danser Dalton Jansen keek in de jeugdzorginstelling waar hij opgroeide vaak uit het raam naar de vogels buiten. Ze waren vrij, maar wel de hele dag bezig hun eten bij elkaar te sprokkelen. Hoe zou het hem zelf vergaan als hij straks vrij was? Zou hij het redden, daar in de buitenwereld? Dalton verbeeldt de moeilijke weg naar volwassenheid van jongeren die niet thuis kunnen wonen.

Wegens succes is de voorstelling Birds terug in de theaters. In deze 12+ voorstelling vol dans, spoken word en muziek word je meegezogen in de belevingswereld van een jongere die woont in een jeugdzorginstelling. Hierbij komen vragen langs als; Hoe deal je met de toekomst als je geen veilig nest hebt gehad? Ben je wel klaar voor de maatschappij? En is de maatschappij wel klaar voor jou?

Volkskrant: “Eenzaamheid is een goede plek om te bezoeken, een slechte plaats om te verblijven. Birds vat dit krachtig samen.” ★★★★☆

Aimee Heijdenrijk, directeur Stichting Pameijer: "Birds is confronterend, intelligent en intens. Het maakt grote vragen en dilemma’s in de jeugdzorg begrijpelijk. Er is geen goed of fout, maar er is goed én fout.”

maak jouw bezoek compleet

TheaterMenu Bistro de Luif
€ 28,50 meer informatie
Ringleiding
€ 0,00 meer informatie

liefhebbers bestelden ook...

07 maart 2024 We Are Today
We Are Today
Oxygen e.a.

v.a. € 0,00 | Dans
Hela zaal
do 7 maart 2024 | 20:15
15 maart 2024 Conny Janssen Danst
Conny Janssen Danst
ZIEL

v.a. € 20,00 | Dans
Hela zaal
vr 15 maart 2024 | 20:15
wij hebben iets
19 juni 2025 Oxygen
Oxygen
DELUSION 2.0

v.a. € 21,00 | Dans
Hela zaal
do 19 juni 2025 | 20:15
Inschrijfformulier schoolvoorstelling


Inloggen

Nog geen account?