Het lijkt er op dat u deze website in privé-modus bekijkt. Hierdoor kunnen bepaalde functionaliteiten niet juist werken. Om te kunnen boeken bezoekt u de website in de normale modus.
09 maart

Beleef met het benefietconcert van het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht een prachtige avond en geniet van de grootste hits uit de filmmuziek. Aansluitend kun je tijdens de borrel met vrienden, bekenden en relaties nog even nagenieten.*

De opbrengsten van deze muzikale avond komen evenredig ten goede aan de hospices stichting Mariaweide en stichting Het Plattelandshoés. Het benefietconcert wordt in het kader van het 50 jarig bestaan van Rotary Venlo Maas en Peel en het 100 jarig bestaan van Rotary in Nederland samen met het professioneel Orkest van de Koninklijke Luchtmach georganiseerd.

Met het kopen van het ticket ondersteun je het werk van de stichting Mariaweide en stichting Het Plattelandshoés en lever je een waardevolle bijdrage aan de laatste levensfase van zieke mensen uit de regio. Een combinatie van een mooie maatschappelijke bijdrage en een prachtige avond!

Sinds de jaren '90 profileert het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht zich met lichte muziek. Inmiddels is het orkest uitgegroeid tot een formatie voor pop, jazz en fusion met 48 conservatorium geschoolde musici in uniform. Het Orkest Koninklijke Luchtmacht staat onder leiding van gast-dirigent Lode Merten.

maak jouw bezoek compleet

Ringleiding
€ 0,00 meer informatie

liefhebbers bestelden ook...

Nationaal Theaterweekend
29 januari 2023 De Warme Winkel - Nationaal Theaterweekend
De Warme Winkel - Nationaal Theaterweekend
Vincent Rietveld gaat voor de Louis D'or

v.a. € 10,00 | Toneel
Frans Boermans zaal
zo 29 januari 2023 | 20:15
20 maart 2023 OPGELUCHT – Zet je hoofd ’s even uit
OPGELUCHT – Zet je hoofd ’s even uit
Stichting ADEM Theaterproducties

v.a. € 22,00 | Events
Frans Boermans zaal
ma 20 maart 2023 | 18:30
21 april 2023 Mateusz Socha - "Panie Mateuszu"
Mateusz Socha - "Panie Mateuszu"
Mateusz Socha

v.a. € 48,00 | Events
Frans Boermans zaal
vr 21 april 2023 | 20:15

Inloggen

Nog geen account?