Het lijkt er op dat u deze website in privé-modus bekijkt. Hierdoor kunnen bepaalde functionaliteiten niet juist werken. Om te kunnen boeken bezoekt u de website in de normale modus.
09 maart

Beleef met het benefietconcert van het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht een prachtige avond en geniet van de grootste hits uit de filmmuziek. Aansluitend kun je tijdens de borrel met vrienden, bekenden en relaties nog even nagenieten.*

De opbrengsten van deze muzikale avond komen evenredig ten goede aan de hospices stichting Mariaweide en stichting Het Plattelandshoés. Het benefietconcert wordt in het kader van het 50 jarig bestaan van Rotary Venlo Maas en Peel en het 100 jarig bestaan van Rotary in Nederland samen met het professioneel Orkest van de Koninklijke Luchtmacht georganiseerd.

Met het kopen van het ticket ondersteun je het werk van de stichting Mariaweide en stichting Het Plattelandshoés en lever je een waardevolle bijdrage aan de laatste levensfase van zieke mensen uit de regio. Een combinatie van een mooie maatschappelijke bijdrage en een prachtige avond!

Sinds de jaren '90 profileert het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht zich met lichte muziek. Inmiddels is het orkest uitgegroeid tot een formatie voor pop, jazz en fusion met 48 conservatorium geschoolde musici in uniform. Het Orkest Koninklijke Luchtmacht staat onder leiding van gast-dirigent Lode Merten.

liefhebbers bestelden ook...

dinershow
15 juni 2023 De Tent van Bell
De Tent van Bell
Met Leta Bell, Ben Cramer, Brigitte Heitzer e.a.

v.a. € 119,50 | Events
De tent van Bell
do 15 juni 2023 | 18:00
net bevestigd!
02 september 2023 Viva Classic Live
Viva Classic Live
Sef Thissen en diverse gastsolisten

v.a. € 89,50 | Klassiek, Events
Viva Classic Live | Markt Venlo
za 2 september 2023 | 17:30
13 november 2023 Auti-communicatie verbindt
Auti-communicatie verbindt
Geef me de 5 B.V.

v.a. € 20,90 | Events
Hela zaal
ma 13 november 2023 | 19:30

Inloggen

Nog geen account?