Het lijkt er op dat u deze website in privé-modus bekijkt. Hierdoor kunnen bepaalde functionaliteiten niet juist werken. Om te kunnen boeken bezoekt u de website in de normale modus.
15 mei

Elke dag komt er een heleboel nieuws op ons af. In de krant, op televisie, op sociale media, tijdens de les op school. Overal kom je nieuwsberichten tegen. Je hoort in het nieuws wat er in de mode is, wat er allemaal in de wereld gebeurt en of de zon gaat schijnen. 

Het nieuws kan zelfs invloed hebben op jouw mening over anderen. Er wordt zoveel in verteld. Maar wat als je veel vertelt door juist niets te zeggen? In de komische mime-voorstelling News, hoor je niets en zie je heel veel, over hoe het dagelijkse nieuws onszelf en onze relaties beïnvloedt.

  • Language no problem
  • Oekraïens gezelschap

reserveren
 

Over 044 Mime Companyover 044 Mime Company
044 Mime Company is een Oekraïense mimetheatergroep, gevormd door Kateryna Spodoneiko, Oleksandr Symonenko, Pavlo Vyshnevskyi en Yaroslavna Harmash. In hun voorstellingen verbinden zij mime als traditionele theaterdiscipline met actuele onderwerpen. Toen de oorlog uitbrak, besloot 044 Mime Company hun kunst in Nederland voort te zetten. Hier ontvingen ze veel steun van de lokale culturele gemeenschap.

Vervoer nodig naar het theater?
Via Arriva kun je gratis met het openbaar vervoer naar Maaspoort reizen. Meer informatie en hoe je dit kunt aanvragen, lees je hier. Scholen kunnen ook een touringcar aanvragen die gedeeltelijk door Arriva wordt bekostigd. 

liefhebbers bestelden ook...

24 juli 2024 Lasergame On Stage
Lasergame On Stage
De ultieme lasergame arena

v.a. € 12,90 | Events
Hela zaal
wo 24 juli 2024 | 15:00
incl. koffie en vlaai
24 juli 2024 Rondleiding achter de schermen
Rondleiding achter de schermen
Ontdek Maaspoort

v.a. € 10,00 | Events
Bistro de Luif
wo 24 juli 2024 | 15:00
20 augustus 2024 Bingo
Bingo
Bistro de Luif

v.a. € 17,50 | Events
Bistro de Luif
di 20 augustus 2024 | 14:00
Inschrijfformulier schoolvoorstelling


Inloggen

Nog geen account?