Het lijkt er op dat u deze website in privé-modus bekijkt. Hierdoor kunnen bepaalde functionaliteiten niet juist werken. Om te kunnen boeken bezoekt u de website in de normale modus.
24 december

Geronimo Snijtsheuvel presenteert Peaceful Piano.

Een ligconcert. Dat betekent dat je jouw matje kunt uitrollen óp het podium, zodat je je echt kunt overgeven aan het concert. Langzaam wordt het stiller. De lichten dimmen zachtjes. Jij bevindt je in een serene theaterzaal. Naast de imposante Steinway-vleugel sluit je je ogen. Je haalt diep adem. Alle ruis verdwijnt. De tijd staat even stil. Je bent er nu, en je hoeft even helemaal niets.

Kom en geniet van de betoverende muziek van Geronimo Snijtsheuvel onder begeleiding van een prachtig strijkkwartet tijdens ‘Peaceful Piano’. Reserveer nu je plek en laat je meeslepen door de prachtige klanken van componisten zoals Einaudi, Rachmaninoff, Oláfur Arnalds, Max Richter, Yiruma, Joep Beving of Yann Tiersen. Ervaar de magie van de muziek en kom even helemaal tot rust (heerlijk, zo vlak voor de drukke kerstdagen).

Geronimo Snijtsheuvel
Geronimo Snijtsheuvel is een Nederlandse artiest en een meester in het creëren van betoverende melodieën. Opgegroeid als een begaafd klassiek concertpianist, is hij echter vooral bekend om zijn adembenemende samenwerkingen met wereldberoemde DJ's op de meest prestigieuze podia en stadions ter wereld.

Het streven naar voortdurende groei en verbetering, het genieten van het leven en persoonlijke ontwikkeling zijn altijd van groot belang geweest, en dit heeft geleid tot zijn huidige focus op minimalisme in zijn muzikale virtuositeit. Hij heeft de kern ontdekt, wat heeft geleid tot zijn meest recente creatie: Peaceful Piano. Het draait nu allemaal om de essentie. "Wat vind je nu echt belangrijk?"

LIGCONCERT
Tijdens het ligconcert zit je niet op een stoel, maar beleef je het concert liggend op een zelf meegebracht matje.

also featured on...
zondag 17 maart 2024 | 11.00 - 12.00 hour
Vrije plaats: € 21,50
zondag 17 maart 2024 | 14.00 - 15.00 hour
Vrije plaats: € 21,50

fans of this performance also ordered...

last tickets
02 maart 2024 Theatre tour
Theatre tour
Ilse Delange

from € 44,50 | Music & Concerts
Hela hall
za 2 maart 2024 | 20:15
02 maart 2024 Simon & Garfunkel Acoustic
Simon & Garfunkel Acoustic
Old Friends

from € 22,50 | Music & Concerts
Frans Boermans hall
za 2 maart 2024 | 20:15
03 maart 2024 Ad Mosam
Ad Mosam
Concertpodium Domani

from € 26,00 | Classical music
Domani | Venlo
zo 3 maart 2024 | 16:00
Inschrijfformulier schoolvoorstelling


login

No account yet?