Het lijkt er op dat u deze website in privé-modus bekijkt. Hierdoor kunnen bepaalde functionaliteiten niet juist werken. Om te kunnen boeken bezoekt u de website in de normale modus.
22 juni

In de stad is een grootse opening van een nieuw museum aan de gang. Anne en Anna zijn erg nieuwsgierig en gaan stiekem het museum in en verstoppen zich. De bewakers ontdekken dat er twee personen in het gebouw zijn gebleven en zijn vastbesloten ze op te pakken. Ondertussen ontdekken Anne en Anna de schilderijenzaal en de zaal voor moderne kunst maar ook de speciale tijdelijke tentoonstelling over beroemde balletten. Alle museumstukken komen tot leven en de meiden kijken hun ogen uit. Helaas komen de bewakers steeds weer achter ze aan. Zal het de bewakers lukken om Anna en Anne op te pakken en het museum uit te zetten?
150 dansers van Co. van 4 t/m 25 jaar dansen dit spannende verhaal. Er zijn verschillende dansstijlen te zien van klassiek ballet tot streetjazz. Het decor is mede gemaakt door cursisten van de beeldende afdeling van Co. de Cultuurontwikkelaar.

Je kind mag gratis mee
Bij deze voorstelling zijn gratis kindertickets voor kinderen t/m 12 jaar beschikbaar. Kies bij het soort ticket voor kinderprijs en gebruik de kortingscode KINDGRATISmuseumnacht om de gratis kindertickets te boeken.

fans of this performance also ordered...

27 juli 2024 Lasergame On Stage
Lasergame On Stage
De ultieme lasergame arena

from € 12,90 | Events
Hela hall
za 27 juli 2024 | 12:00
incl. koffie en vlaai
31 juli 2024 Rondleiding achter de schermen
Rondleiding achter de schermen
Ontdek Maaspoort

from € 10,00 | Events
Bistro de Luif
wo 31 juli 2024 | 15:00
20 augustus 2024 Bingo
Bingo
Bistro de Luif

from € 17,50 | Events
Bistro de Luif
di 20 augustus 2024 | 14:00
Inschrijfformulier schoolvoorstelling


login

No account yet?