Het lijkt er op dat u deze website in privé-modus bekijkt. Hierdoor kunnen bepaalde functionaliteiten niet juist werken. Om te kunnen boeken bezoekt u de website in de normale modus.
11 oktober

Een unieke show vol onvervalste klassiekers! Deze voorstelling viert de geschiedenis van The Blues vanaf de oorsprong en ontwikkeling in New Orleans, de reis naar het noorden tijdens de Harlem Renaissance bij de eeuwwisseling, tot aan de top van populariteit in het platteland van het zuiden, Mississipi Delta en de rest van de wereld.

De band bestaat naast zanger en gitarist Ian Siegal (UK) uit de top van zowel de nationale en internationale blueswereld met Roel Spanjers (Luther Allison), Big Dave (The Electric Kings), Mischa den Haring (T-99) samen met Dusty én Darryl Ciggaar (The Rhytm Chiefs, Dry Riverbed Trio). Met deze samenwerking gaat een gezamenlijke wens in vervulling om een bluesband te vormen met muziek waardoor ze allen geïnspireerd raakten. Een twintigjarige vriendschap, ontstaan door de gezamenlijke liefde voor de Blues, bracht deze zes multi-award winnende muzikanten samen om deze passie met het publiek te delen. Ian Siegal werd opgenomen in de Britse Blues Hall of Fame won o.a. negen keer de Britse Blues Award, drie keer de Europese Blues Award, werd meerdere keren genomineerd voor de USA Blues Music Awards en won twee keer het MOJO Blues Album van het jaar. Verwacht geen arrogante vedette die het liefst zijn zilver aan het poetsen is. Voor Siegal gaat het altijd om die volgende show, de volgende song en het volgende perfecte album.

fans of this performance also ordered...

last tickets
02 maart 2024 Theatre tour
Theatre tour
Ilse Delange

from € 44,50 | Music & Concerts
Hela hall
za 2 maart 2024 | 20:15
02 maart 2024 Simon & Garfunkel Acoustic
Simon & Garfunkel Acoustic
Old Friends

from € 22,50 | Music & Concerts
Frans Boermans hall
za 2 maart 2024 | 20:15
03 maart 2024 Ad Mosam
Ad Mosam
Concertpodium Domani

from € 26,00 | Classical music
Domani | Venlo
zo 3 maart 2024 | 16:00
Inschrijfformulier schoolvoorstelling


login

No account yet?