Het lijkt er op dat u deze website in privé-modus bekijkt. Hierdoor kunnen bepaalde functionaliteiten niet juist werken. Om te kunnen boeken bezoekt u de website in de normale modus.
10 juni

Een gevarieerde, energievolle en onvergetelijke dans theatervoorstelling welke wordt uitgevoerd door meer dan 400 dansers van de Urban Dance Studio.

40 korte dansshows, waarbij 12 choreografen in meer dan 15 verschillende dansstijlen hun eigen invulling hebben gegeven aan het thema Let the Games begin.

Een thema welke meerdere betekenissen voor de Urban Dance Studio heeft. De meest letterlijke is dat zij al jaren deelnemen aan danswedstrijden op nationaal en internationaal niveau en weten daar geregeld de prijzen binnen te slepen. Het vorig jaar zijn een aantal dansers en een selectiegroep zelfs Europees Kampioen geworden, dit jaar gaan zij strijden voor het behouden van deze titels. Maar dit is niet de enige affiniteit welke zij hebben met het thema Let the Games begin, want je kunt zoveel ervaringen en perspectieven linken aan dit thema. Denk bijvoorbeeld ook aan het plezier welke je kan hebben in een spel, de Urban Dance Studio vindt het ontzettend belangrijk dat er altijd een evenwichtige combinatie is voor plezier hebben en het ontwikkelen en uitbreiden van de kennis van onze dansers. 

We are here as a winning team and we will take you in our Journey of becoming the strongest version of yourself and showing you how the road to it, with or without learning obstacles is also as important as winning. Will you make it to the finish line with us?

Ben jij benieuwd geworden? Wij gaan ervoor zorgen dat je geen spijt gaat krijgen om met ons in de rollercoaster van de Games of Life te stappen!

KORTING
Bij deze voorstelling is geen enkele korting geldig. 

fans of this performance also ordered...

24 april 2024 Creatieve koninklijke workshop | 8+
Creatieve koninklijke workshop | 8+
Studio Spetter

from € 2,50 | Events
Bistro de Luif
wo 24 april 2024 | 15:00
26 april 2024 Eindvoorstelling
Eindvoorstelling
ArtEZ Vooropleiding Dans Venlo

from € 17,50 | From the region
Hela hall
vr 26 april 2024 | 19:30
05 mei 2024 Excursie Der fliegende Holländer
Excursie Der fliegende Holländer
Theatre Krefeld

from € 49,50 | Opera/Operetta
Theater Krefeld
zo 5 mei 2024 | 14:45
Inschrijfformulier schoolvoorstelling


login

No account yet?