Het lijkt er op dat u deze website in privé-modus bekijkt. Hierdoor kunnen bepaalde functionaliteiten niet juist werken. Om te kunnen boeken bezoekt u de website in de normale modus.

Feesten, diners, borrels in De Maaspoort Venlo

Feesten, diners, borrels in De Maaspoort Venlo wunderbarer Ort für Partys, Abendessen und Drinks

partys, Abendessen, Versammlungen

Sie suchen eine besondere Location für Ihre Veranstaltung, Tagung, Hochzeit oder (Mitarbeiter-)Party? De Maaspoort ist ein Top-Standort mit einer inspirierenden Theateratmosphäre, in der alle Ihre Treffen zu unvergesslichen Erinnerungen werden.

3 Theater/4Foyers/4Tagungsräume/Dachterrasse/2Restaurants/Hotel
✔ Beeindruckende Lage an der Maas
✔ Raum für Veranstaltungen für bis zu 3500 Personen
✔Eine Spitzenküche voller Leidenschaft und Kreativität
✔ Ein Parkhaus direkt neben dem Theater
✔ In Gehweite des Bahnhofs
✔ Persönliche Betreuung mit Aufmerksamkeit für Ihre Party, Ihr Dinner oder Ihren Drink

Sind Sie neugierig, welches Zimmer Ihren Bedürfnissen entspricht? Nutzen Sie die Vermietungshilfe und finden Sie alle Informationen, die Sie suchen. Neugierig auf die Zimmer? Schauen Sie sich die virtuelle 360-Tour an oder verschaffen Sie sich im Fotoalbum einen Eindruck von den Möglichkeiten bei De Maaspoort.

Plan jouw event

Reviews

Anke Geven - Miss Beauty of Limburg

Op zondag 29 april 2018 heeft de finale van de provinciale missverkiezing, Miss Beauty of Limburg 2018 plaatsgevonden in de prachtige Frans Boermans Theaterzaal bij de Maaspoort Theater & Events te Venlo. Dit was voor ons de eerste keer dat wij de finaleshow bij een locatie zoals dit organiseerde en dus extra spannend. Gelukkig was dit nergens voor nodig en zijn wij blij verrast met de organisatie vooraf, tijdens maar ook na het evenement. Voordat het evenement plaats kon vinden hebben wij de Maaspoort Theater een aantal keer kunnen bezoeken om de zaal, het licht en de functionaliteiten te bekijken en om samen met medewerkers van de techniek de show door te spreken. Dit gaf ons veel vertrouwen, omdat zij goed mee dachten over de mogelijkheden. Tijdens de voorbereidingen op de finaledag heeft het personeel ons enorm geholpen met de voorbereidingen in de zaal, maar ook tijdens de show en bij de borrel. Zij hebben zich flexibel opgesteld gedurende de gehele dag en wij waren hiermee erg geholpen. De zaal zag er prachtig uit, het podium was goed afgestemd op onze show en de roze loper maakte het helemaal af. Na een korte afstemming met de heren van het licht en het geluid op de finaledag, gaven ook deze elementen een mooie toevoeging aan de show en verliep dit perfect. Wij zijn trots op een succesvolle finaleshow die wij bij deze prachtige locatie mochten organiseren! Zeker een aanrader voor dit type evenementen waarbij het geven van een show ervaring belangrijk is!

Kontakt

Telefon
+31(0)77 320 72 22

Besucheradresse
Oude Markt 30, 5911 HH Venlo

Parkplätze
Q-park parkeergarage Maasboulevard: Prinsessesingel 5, Venlo

Postanschrift
Postbus 333, 5900 AH Venlo

Artists
Peperstraat 27, 5911 HA Venlo


wij danken onze partners

Scheuten | Unica | Vostermans Companies | Hela Thissen | Sormac | Leolux

trotse partner van
theaterdichtbij.nl
Newsletter

Möchtest Du immer auf dem letzten Stand mit den neusten Maaspoort-News sein? Dann schreib' Dich hier für unseren Newsletter ein.

Folge uns auf

De Maaspoort Theater & Events

De Maaspoort sorgt für ein einzigartiges Erlebnis, was mehr ist als nur einen entspannten Abend ausgehen. Künstler, Shows, Erlebnis und Spektakel spürbar machen, das garantieren wir. Pur genießen auf Topniveau!

Nicht nur in den Theatersälen, aber auch drumherum beim Betreten, in den Restaurants und in den Foyers. Ein komplett verbrachter Mittag oder Abend; Entspannung und Geselligkeit in der magischen Umgebung des Theaters.


wij danken onze partners

Scheuten | Unica | Vostermans Companies | Hela Thissen | Sormac | Leolux

trotse partner van
theaterdichtbij.nl

anmelden

Noch kein account?