Het lijkt er op dat u deze website in privé-modus bekijkt. Hierdoor kunnen bepaalde functionaliteiten niet juist werken. Om te kunnen boeken bezoekt u de website in de normale modus.

Huwelijk van A tot Z

Frans Boermans zaal
De Maaspoort
Cabillaud
Huwelijk van A tot Z Uw huwelijk in De Maaspoort

Dé officiële trouwlocatie van de regio

Uw huwelijksceremonie, middagfeest, receptie en avondfeest in een sfeervolle ambiance. Stellen die op zoek zijn naar een unieke, sfeervolle en onderscheidende trouwlocatie kunnen terecht in De Maaspoort. Het is bijvoorbeeld mogelijk om te trouwen in de foyer, te dineren op het dakterras en te feesten in de theaterzaal. Maar ook alle andere combinaties zijn mogelijk. Alles onder 1 dak, van ceremonie tot het feest en overnachting, met een service op topniveau. Gastvrijheid, beleving en sfeer staan centraal. Samen met het ervaren horecateam zal gezorgd worden voor een onvergetelijke dag!

unieke locatie

De Maaspoort is een unieke locatie, gelegen in hartje Venlo. Door de diversiteit van stijl en ruimte is De Maaspoort de locatie bij uitstek voor feesten & partijen van 50 tot 3500 personen. De drie foyers hebben allemaal een prachtig uitzicht door de grote glasgevels. Paradepaardje is de nieuwe Frans Boermans foyer met een spectaculair uitzicht over de Maas en een groot dakterras om even uit te waaien. De verschillende theaterzalen bieden een hele andere sfeer en hebben technisch oneindige mogelijkheden.

Bent u benieuwd welke ruimte past bij uw wensen? Gebruik de huurhulp en vind alle informatie die u zoekt. Bent u nieuwsgierig naar de ruimtes? Bekijk de virtuele 360 tour.

uw eventmanager

Michelle Jaspers | 077 320 7219


contact opnemen

Inschrijfformulier schoolvoorstelling


Inloggen

Nog geen account?