Het lijkt er op dat u deze website in privé-modus bekijkt. Hierdoor kunnen bepaalde functionaliteiten niet juist werken. Om te kunnen boeken bezoekt u de website in de normale modus.

Online en hybrid events

Online en hybrid events ga kwalitatief live voor een groot publiek

In De Maaspoort is het mogelijk om uw evenement, congres, lezing, presentatie, toespraak of uitvoering te delen of op te nemen via de geavanceerde streamingsinstallaties in de Hela zaal of de Frans Boermans zaal.

De opname- en uitzendtechnologie biedt ontelbaar veel mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan:

 • een live-Webinar;
 • klanten of medewerkers in heel Nederland of over de gehele wereld toespreken;
 • een (amateur)voorstelling zichtbaar maken in zorgcentra of opnemen voor later;
 • een vergadering zichtbaar maken voor een groot publiek;
 • een online college of presentatie geven.
 • vanaf € 625 exl. BTW

We zijn gespecialiseerd in het verzorgen van al deze soorten livestreams op een kwalitatief hoog niveau. We denken met u mee over de manier van opnemen en uitzenden en regelen alles om te komen tot het beste resultaat. We hebben daarin de keuze uit één camerapositie of drie of meer cameraposities en live-regie of voorgeprogrammeerde regie. Verschillende bedrijven en organisaties maakten al kennis met de mogelijkheden en noemen de streamingmogelijkheden 'subliem'.

Bekijk hier de brochure hybride & online events.

We bespreken de doelstelling en wensen en komen op basis daarvan met een passende invulling. Dit maakt het interessant voor zowel bedrijven, als voor kleinschalige organisaties, artiesten, impresariaten en amateurverenigingen.

Benieuwd hoe een livestream event eruit ziet bij De Maaspoort? Bekijk dan hier de video van de open locatiedag Online & Hybride events.

waarom kiezen voor livestream?

 • Uw event is zowel live als achteraf te volgen;
 • Meer mensen kunnen uw event ervaren (groter bereik);
 • De opgenomen beelden ontvangt u op USB-stick en kunt u gebruiken voor promotionele doeleinden;
 • De opnames en uitzending zijn in hoogwaardige HD-kwaliteit;
 • Professioneel advies en begeleiding.
 • Livestream event vanaf € 625 excl. BTW.

livestream: voor de kijker

Er zijn twee opties voor het bekijken van de livestream.
Optie 1: Deelnemers ontvangen een URL waar ze inloggen met een unieke code om de livestream te kunnen bekijken.
Optie 2: Deelnemers kopen een livestream ticket via de website van De Maaspoort via een (evenuteel verborgen) link en bekijken de livestream via het persoonlijke Maaspoort-account. 

   

Case 1 | Livestream NLW groep

De Maaspoort heeft er een professionele TV/streaming studio bij, die ze combineert met de bekende gastvrijheid van de organisatie. We werden volledig ontzorgt, konden ons daardoor concentreren op de inhoud van de stream en hoefden ons verder nergens zorgen over te maken. Complimenten voor het inspringen op deze marktbehoefte!

  

Case 2 | Livestream Leolux

Het was fijn dat wij ons konden focussen op de inhoud. Ik wist dat De Maaspoort een professionele organisatie is waardoor ik mij geen zorgen hoefde te maken over de technische kant. Ook was het erg fijn dat er zo snel geschakeld kon worden. Binnen een week was het totale event geregeld. Onze meubels werden perfect uitgelicht wat zorgde voor een superprofessionele uitstraling.


Niet alleen voor bedrijven zijn livestreams interessant, ook voor impresariaten en artiesten zijn er vele verschillende opties om uit te kiezen. Heeft u vragen over de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem vrijblijvend contact op met eventmanager Michelle Jaspers voor meer informatie. Wij denken graag met u mee.

contact opnemen

Inloggen

Nog geen account?