Het lijkt er op dat u deze website in privé-modus bekijkt. Hierdoor kunnen bepaalde functionaliteiten niet juist werken. Om te kunnen boeken bezoekt u de website in de normale modus.

Feesten, diners, borrels

Feesten, diners, borrels prachtige locatie voor feesten, diners en borrels

feesten, diners, borrels

Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor uw event, vergadering, bruiloft of (personeels)feest? De Maaspoort is een toplocatie met een inspirerende theaterambiance waarin al uw ontmoetingen een onvergetelijke herinnering worden.

3 theaterzalen/4 foyers/4 vergaderzalen/dakterras/2 restaurants/hotel
• Indrukwekkende locatie aan de Maas
• Ruimte voor evenementen tot maximaal 3500 personen
• Een top-keuken vol passie en creativiteit
• Een parkeergarage direct naast het theater
• Op loopafstand van het station
• Persoonlijke begeleiding met aandacht voor uw feest, diner of borrel

Bent u benieuwd welke ruimte past bij uw wensen? Gebruik de huurhulp en vind alle informatie die u zoekt. Bent u nieuwsgierig naar de ruimtes? Bekijk de virtuele 360 tour of bekijk in het fotoalbum een impressie van de mogelijkheden in De Maaspoort.

uw eventmanager

Veronique Haenen – Schmitz | 077 320 7220


contact opnemen

 

Case 1 | Q-music foute party

Dansen, feesten en (her)beleven van de allergrootste Foute hits die eigenlijk best goed zijn! Q-music trekt met zijn foute party's door het hele land en dat is een groot succes. Hoewel je bij een feest voor 1500 personen misschien niet direct aan een theaterzaal denkt, is de Hela zaal hier zeer geschikt voor. We bouwen een podium op de tribune waardoor je als bezoeker letterlijk staat te feesten op het toneel (Ja! Daar waar normaal de artiesten staan). Hoe bijzonder is dat?

 

Case 2 | Exclusief diner op het podium van de Hela zaal

Zodra de eerste asperges er zijn wordt het podium van de Hela zaal omgetoverd tot dinerlocatie voor ruim 250 gasten voor de jaarlijkse Aspergerie! Chefkoks Eric (Valuas) en Wouter (Cabillaud) staan deze avond in de keuken om alle gasten te voorzien van een viergangenmenu op basis van asperges, uiteraard bijgestaan door hun teams. Voordat het zover is wordt het podium sfeervol ingericht met grote tafels, mooie bloemdecoratie en op de tribune bouwen we een echte keuken. Benieuwd naar de voorbereidingen? Kijk dan ook eens naar deze video waarin je ziet hoe de theaterzaal wordt omgetoverd tot dinerlocatie.

 

Case 3 | Finaleshow van Miss Beauty of Limburg 2018 | Miss Beauty of the Netherlands | 310 personen

Miss Beauty of the Netherlands is de missverkiezing van Nederland met 12 provinciale voorverkiezingen en provinciale missen. In 2018 werd de voorverkiezing van Limburg voor het eerst georganiseerd in De Maaspoort. In de Frans Boermans zaal genoten familie, vrienden en belangstellende van de finaleshow. "Dit was voor ons de eerste keer dat wij de finaleshow bij een locatie zoals dit organiseerden en dus extra spannend. Gelukkig was dit nergens voor nodig en zijn wij blij verrast met de organisatie vooraf, tijdens maar ook na het evenement. Voordat het evenement plaats kon vinden hebben wij De Maaspoort een aantal keer kunnen bezoeken om de zaal, het licht en de functionaliteiten te bekijken en om samen met medewerkers van de techniek de show door te spreken. Dit gaf ons veel vertrouwen, omdat zij goed mee dachten over de mogelijkheden. Tijdens de voorbereidingen op de finaledag heeft het flexibele personeel ons enorm geholpen met de voorbereidingen in de zaal, maar ook tijdens de show en bij de borrel. De zaal zag er prachtig uit, het podium was goed afgestemd op onze show en de roze loper maakte het helemaal af. Wij zijn trots op een succesvolle finaleshow die wij bij deze prachtige locatie mochten organiseren! Zeker een aanrader voor dit type evenementen waarbij het geven van een show ervaring belangrijk is!" Anke Geven | President Miss Beauty of Limburg
Inmiddels heeft de finaleshow van 2019 ook plaatsgevonden in De Maaspoort.

Inloggen

Nog geen account?