Het lijkt er op dat u deze website in privé-modus bekijkt. Hierdoor kunnen bepaalde functionaliteiten niet juist werken. Om te kunnen boeken bezoekt u de website in de normale modus.

Congres of bijeenkomst organiseren

Congres of bijeenkomst organiseren kies voor professioneel en persoonlijk

congres of bijeenkomst in De Maaspoort

Gaat u een congres of bijeenkomst organiseren en bent u op zoek naar een bijzondere locatie?
De Maaspoort in Venlo is een toplocatie om congressen of bijeenkomsten te organiseren met een inspirerende theaterambiance waarin al uw ontmoetingen een onvergetelijke herinnering worden. Wilt u De Maaspoort met eigen ogen komen bekijken of wilt u uw ideeën bespreken? Neem dan gerust contact met ons op. Welke wensen u ook heeft, ons team van professionals met ruime ervaring in het organiseren van een (zorg)congres of bijeenkomst, staat voor u klaar! Bent u benieuwd welke ruimte past bij uw wensen? Gebruik de huurhulp en vind alle informatie die u zoekt, bekijk de virtuele 360 tour of bekijk in het fotoalbum een impressie van de mogelijkheden in De Maaspoort.

3 theaterzalen/4 foyers/4 vergaderzalen/dakterras/2 restaurants/hotel
• Indrukwekkende locatie aan de Maas
• Ruimte voor evenementen tot maximaal 3500 personen
• Een top-keuken vol passie en creativiteit
• Een parkeergarage direct naast het theater
• Op loopafstand van het station
• Persoonlijke begeleiding met aandacht voor uw evenement


awards

  • De Maaspoort won op 1 september 2021 tijdens de uitreiking van de Nationale Meeting Award de 2e prijs van provincie Limburg in de categorie locatie XXL
  • De Maaspoort won op 2 september 2020 tijdens de uitreiking van de Nationale Meeting Award de 2e prijs van Nederland in de categorie locatie XXL
  • De Maaspoort won op 12 maart 2018 tijdens de uitreiking van de Nationale Meeting Award de 2e prijs van Nederland in de categorie locatie XXL
  • De Maaspoort werd in maart 2017 beoordeeld met 4 vergaderhamers.
  • De Maaspoort won op 25 januari 2016 tijdens de uitreiking van de Meetings Awards in Rotterdam de prijzen voor beste evenementenlocatie én beste congreslocatie van Zuid Nederland.

uw eventmanager

Veronique Haenen – Schmitz | 077 320 7220


contact opnemen

 

Case 1 | Symposium

Een congres dat gaat over het thema drugs. Ook daar weten onze eventmanagers wel raad mee. De klant had vooraf geen specifieke wensen met betrekking tot de pauzes en lunch. Een standaard lunch ligt te voor de hand. Wij worden blij van dat beetje extra, mensen verrassen met iets bijzonders. Zie hier het resultaat….de creatieve versie van een ‘standaard’ muffin.

 

Case 2 | Uitreiking Lodewijk van der Grintenprijs

Tijdens de ondernemersavond voor het Venlose bedrijfsleven wordt elk jaar de Lodewijk van der Grinten Ondernemersprijs uitgereikt. De prijs is een initiatief van de Stichting Lodewijk van der Grinten Ondernemersprijs, waarin LLTB Venlo-Horst, MKB Venlo, Ondernemend Venlo en de gemeente Venlo samenwerken.
Ieder jaar wordt er een thema gekoppeld aan de prijs. Daarbij worden de bedrijven ook tot maatschappelijk verantwoord ondernemen uitgedaagd en het uitdragen van al hun kwaliteiten als ambassadeur voor de groot-Venlose ondernemersbelangen. Wat heel erg bijzonder is aan dit evenement is de afterparty op het podium na afloop van het plenaire programma. Wanneer de uitreiking is afgelopen, gaat het projectiescherm omghoog en kunnen alle gasten genieten van een borrel op het podium. Deze ruimte wordt uiteraard sfeervol en geheel in het gewenste thema ingericht. Meer dan 700 bezoekers genieten jaarlijks van dit spektakel in De Maaspoort. Beleving, sfeer en ontmoeting staan centraal.

 

Case 3 | Nieuwjaarsbijeenkomst

Het jaar 2020 begon met een nieuwjaarsbijeenkomst van AmbulanceZorg Limburg-Noord. Tijdens deze bijeenkomst werd de nieuwe bedrijfskleding gepresenteerd. Het was daarom belangrijk dat de medewerkers centraal stonden dus besloten we hen letterlijk in de spotlights te zetten. Dit werd gerealiseerd door een gedeelte van De Maaspoort in te richten met een rode loper, wall of fame en camera’s om de gasten feestelijk te onthalen zoals op een echte filmpremière. Onze eventmanagers zoeken altijd naar het achterliggende doel van een evenement en met wat voor gevoel de gasten naar huis moeten gaan. Zij denken dan mee over een passende invulling zodat het een onvergetelijk evenement wordt. "We hebben een erg leuke nieuwjaarsreceptie gehad bij de Maaspoort. Ons thema kwam zeer mooi naar voren. Er werd goed meegedacht en het allerbelangrijkste onze gasten vonden het geweldig."

           

Inloggen

Nog geen account?