Het lijkt er op dat u deze website in privé-modus bekijkt. Hierdoor kunnen bepaalde functionaliteiten niet juist werken. Om te kunnen boeken bezoekt u de website in de normale modus.

rondleiding

Frans Boermans zaal
De Maaspoort
Cabillaud
hier bent u nog nooit geweest een uniek kijkje achter de schermen

rondleiding basisonderwijs

Voor basisschoolleerlingen zijn er diverse opties om het theater te leren kennen. Van een 'normale' rondleiding tot de Bijzondere Backstage Tour vol avontuur. Bekijk snel de verschillende mogelijkheden en neem contact op om een datum te plannen.

rondleiding

Ontdek het theater zoals u nog nooit eerder heeft gedaan en zie hoe het er backstage aan toe gaat. Onze gids neemt u mee naar de foyers, kleedkamers, het toneel, de artiestenfoyer en vertelt u alles over de historie van De Maaspoort. Na afloop van de rondleiding staat een drankje voor u klaar in onze brasserie Luif Aete & Drinke. De rondleiding duurt ongeveer 60 minuten en kost € 9,50 per persoon inclusief consumptie. Zodra de rondleidingen weer te reserveren zijn zullen we de data en tijden hier communiceren.

privérondleiding?

Wilt u graag een rondleiding met uw eigen gezelschap? Dat is uiteraard ook altijd mogelijk. U kunt uw rondleiding ook uitbreiden met koffie en gebak of een heerlijke lunch. In verband met voorstellingen wordt altijd in overleg met u het juiste tijdstip gekozen zodat u zoveel mogelijk van het theater kunt zien. Meer info: 077 320 72 19 of events@maaspoort.nl. Minimaal aantal deelnemers: 10.

Inschrijfformulier schoolvoorstelling


Inloggen

Nog geen account?