Het lijkt er op dat u deze website in privé-modus bekijkt. Hierdoor kunnen bepaalde functionaliteiten niet juist werken. Om te kunnen boeken bezoekt u de website in de normale modus.

Met de PietKingmazaalKaart kunt u voor een vast bedrag per persoon onbeperkt genieten van de voorstellingen in onze Piet Kingma zaal.

Frans Boermans zaal
De Maaspoort
Cabillaud
PietKingmazaalKaart vol verrassing en avontuur

onbeperkt genieten

Met de PietKingmazaalKaart kunt u voor een vast bedrag per persoon onbeperkt genieten van alle voorstellingen in de Piet Kingma zaal. De Piet Kingma zaal zit namelijk vol verrassing en avontuur. Met deze kaart kunt u vanaf een maand voor elke voorstelling 1 'ticket' reserveren. PietKingmazaalKaart-houders hebben een vaste stoel in de Piet Kingma zaal. U kunt dus op uw gemak uw plaats innemen. De PietKingmazaalKaart is persoonlijk. U kunt uw eigen tickets reserveren via uw online account of aan de theaterkassa. De PietKingmazaalKaart geeft geen garantie op een stoel, het kan namelijk zo zijn dat een voorstelling eerder dan een maand voor aanvang is uitverkocht. Pas als u uw ticket heeft geboekt, bent u verzekerd van toegang tot de voorstelling.
Bekijk het volledige programma in de Piet Kingma zaal hier.

 

 

     


de PietKingmazaalKaart in het kort

  • onbeperkt voorstellingen bezoeken in de Piet Kingma zaal
  • tickets boeken vanaf één maand voorafgaand aan elke voorstelling
  • alleen geldig voor professionele voorstellingen (geen Uit de regio, Educatie of Events)
  • de PietKingmazaalKaart is persoonsgebonden en geldig in seizoen 2021 | 2022 van 1 september t/m 31 augustus (in seizoen 2020-2021 wordt vanwege de corona-maatregelen geen PietKingmazaalKaart uitgebracht.
  • restitutie van de aanschafprijs van de PietKingmazaalKaart of een deel daarvan is niet mogelijk
  • indien u een ticket reserveert, wordt uw komst verwacht. U kunt uw ticket natuurlijk wel altijd nog annuleren. Komt u twee keer niet (no-show) dan wordt uw kaart ongeldig gemaakt
  • de kaart is alleen geldig i.c.m. een geldig identiteitsbewijs

bestel hier uw PietKingmazaalKaart

Normale prijs
€ 135

Vriendenprijs
€ 125

De vriendenkorting wordt automatisch verrekend

TIP! Ook erg leuk als cadeau aan een theaterliefhebber. Een theaterseizoen lang genieten.

Inloggen

Nog geen account?