Het lijkt er op dat u deze website in privé-modus bekijkt. Hierdoor kunnen bepaalde functionaliteiten niet juist werken. Om te kunnen boeken bezoekt u de website in de normale modus.

Jeugdfonds

Jeugdfonds Goed voor elkaar

Per 4 oktober 2022 zijn voorstellingen voor kinderen tot en met 12 jaar gratis in theater De Maaspoort. Hoera! Dit initiatief is ontstaan zodat kinderen in Venlo en de regio kunnen blijven genieten in het theater.

We willen echt iets bijdragen in deze tijd waarin de prijzen almaar stijgen en een theaterbezoek letterlijk onbetaalbaar dreigt te worden, dus daar is dit idee uit voortgekomen.

Er zijn inmiddels verschillende partners gevonden die dit vrolijke initiatief steunen, waar we hen natuurlijk zéér erkentelijk voor zijn. Die bijdragen hebben we nu samengebracht in een Jeugdfonds, met als ondertitel ‘Goed voor elkaar’. Het initiatief steunt namelijk zowel het jeugdtheater, de makers en producenten, als het toegankelijk houden van theater voor kinderen en gezinnen. Goed voor elkaar dus.

Alle gelden in het fonds komen volledig ten goed aan het toegankelijk maken van theater voor kinderen t/m 12 jaar. Het doel is om alle kinderen in Venlo en de regio ermee te bereiken. Dit initiatief is mede mogelijk gemaakt door:

Founding partners:

Met steun van:

Te gek toch?
Wil jij dit initiatief nu ook steunen? Dat kan! Voor een bijdrage aan het Goed-voor-elkaar-Jeugdfonds kun je contact opnemen met Marielle Warmerdam via +31(0)77 320 72 16. Je steunt het fonds ook door je ticket wel gewoon af te rekenen, daarmee kunnen we het initiatief namelijk zo lang mogelijk laten doorlopen. In feite koop je daarmee dus een ticket voor een kind dat het wellicht niet zo makkelijk kan betalen.

Inloggen

Nog geen account?