Het lijkt er op dat u deze website in privé-modus bekijkt. Hierdoor kunnen bepaalde functionaliteiten niet juist werken. Om te kunnen boeken bezoekt u de website in de normale modus.

Cultuureducatie

Frans Boermans zaal
De Maaspoort
Cabillaud
Cultuureducatie de motor achter goede hersenen

Kennis wordt ontwikkeld met je hersenen, door te experimenteren met kennis ontwikkel je creativiteit. Theater is dé plek om dit creatieve brein te stimuleren!

Een leerling leert tekenen, muziek maken en zingen door te luisteren en te kijken en vooral te ervaren. Eigenschappen die bijdragen aan het goed leren lezen en schrijven. Theater leert niet alleen over de podiumkunsten, maar ook wie de leerlingen zelf kunnen zijn en welk standpunt ze in kunnen nemen in belangrijke actuele thema’s uit de maatschappij.

Cultuureducatie draagt bij aan het flexibel in het leven staan. Belangrijk voor de toekomst, omdat leerlingen in hun leven mogelijk functies gaan bekleden die misschien nu nog niet bestaan. Daarnaast is het bezoeken van theater vooral leuk. En laat enthousiasme nu juist de motor achter goede hersenen zijn! 

Heb je hulp nodig bij het maken van een keuze of vragen over het aanbod? We denken graag met je mee. Neem contact op via kids@maaspoort.nl of via 077 320 72 11.

Inloggen

Nog geen account?