Het lijkt er op dat u deze website in privé-modus bekijkt. Hierdoor kunnen bepaalde functionaliteiten niet juist werken. Om te kunnen boeken bezoekt u de website in de normale modus.

Kids & Theater

Kids & Theater met theater kun je niet vroeg genoeg beginnen

voordelige prijzen en gratis ranja

Genieten van een voorstelling en in de pauze gratis ranja. Wat wil je nog meer! De voorstellingen in het genre familie bevatten geen standaard consumptie in de pauze meer. Voor de kinderen is er gratis ranja en de papa’s, mama’s, opa’s en oma’s betalen gewoon hun drankje aan de bar. Het gebruik van de garderobe is altijd inbegrepen in de prijs. Zo houden we de prijzen laag en kan het hele gezin voordelig genieten.

6 tips voor een ontspannen theaterbezoek met kinderen!

Ga je voor het eerst met kinderen naar het theater? Geen paniek, de voorstellingen en alles er omheen is speciaal bedoeld voor kinderen.

  • Een kindervoorstelling uit het genre familie heeft in de titel meestal een leeftijdsaanduiding staan. Vanaf deze leeftijd is de voorstelling geschikt.
  • Een kindervoorstelling is speciaal afgestemd op de leeftijdsindicatie, zowel qua inhoud als qua tijd. Een voorstelling voor kinderen vanaf 2 jaar duurt dus nooit lang.
  • Help, mijn kindje moet plassen tijdens de voorstelling! Geen probleem. Het is prima om de zaal even te verlaten voor een toiletbezoek. Medewerkers van het theater zorgen ervoor dat je de weg naar buiten (en weer naar de zaal) vindt. Op elke etage is een toiletgroep. Op de begane grond is een ruime verschoonplek.
  • Als er een pauze in de voorstelling zit, staan er op diverse plekken in de foyer ranja klaar. Ook als er geen pauze is zorgen wij ervoor dat er na afloop ranja klaarstaat. 
  • Kom op tijd, dan kunnen de kinderen zich verwonderen over de omgeving en rustig alles in zich opnemen. Er staan ook speciale tafels met stoeltjes waar kinderen kunnen kleuren.
  • Laat dit filmpje van Het Laagland zien aan de klas of je kinderen. Belle en Juul leggen uit wat je van een theaterbezoek kunt verwachten.

kinderboekenweek

Elk jaar komt de Kinderboekenweek ook langs in het theater. Er is in deze week vanalles te beleven in De Maaspoort, Bibliotheek Venlo, Filmtheater de Nieuwe Scène en Museum van Bommel van Dam. Zodra er meer bekend is over de Kinderboekenweek in 2023 updaten we deze informatie.

kinderfeestje

Op zoek naar een onvergetelijk kinderfeestje? Kom dan naar een leuke familievoorstelling. De jarige krijgt het kaartje voor de voorstelling gratis! Het feestje wordt helemaal leuk met het kinderfeestje-arrangement bij Bistro de Luif. Vooraf cake met limonade en na afloop pannenkoeken of frietjes met een snack, en dat voor maar € 6,75!
Minimaal 6 kinderen en één begeleider. Wij helpen graag een te gekke voorstelling mee uitzoeken. Het arrangement kun je telefonisch of bij de theaterkassa boeken bij alle voorstellingen in het genre Familie.

meer informatie

Wil je meer informatie over onze kinderfeestjes, educatieve of kinderactiviteiten of wil je een klas inschrijven voor een schoolvoorstelling of rondleiding, neem dan contact op via kids@maaspoort.nl

Inloggen

Nog geen account?