Het lijkt er op dat u deze website in privé-modus bekijkt. Hierdoor kunnen bepaalde functionaliteiten niet juist werken. Om te kunnen boeken bezoekt u de website in de normale modus.
10 mei

“Groot acteertalent met een elastieken gezicht ontroert in verrassende beeldende scènes.” – Juryrapport Cameretten, 2019. Na zijn bejubelde debuutvoorstelling ‘Gewoon Remy’ komt cabaretier Remy Evers (winnaar Juryprijs Cameretten 2019) met zijn nieuwe programma ‘Stoorzender’.

Een absurdistisch spektakel over een energieke jongen met te veel vrije tijd die verstrikt raakt in een eenzijdige burenruzie. In een wereld waarin iedereen rent, lijkt hij stil te staan. Maar niets is minder waar. Zijn hoofd maakt overuren. Een voorstelling waarin ontroering en humor vechten om voorrang en waar de grenzen tussen fantasie en realiteit elkaar kruisen; de ontwapenende Remy gaat op zoek naar antwoorden. Is de uitvinder van de perforator ook de uitvinder van confetti? Kan een boomfluisteraar ook met papier en laminaat praten? Remy heeft geen hobby nodig, maar een roeping. Hij zoekt het uit, op zijn unieke manier.

Het Parool | ‘’Remy Evers is de Jim Carrey onder de cabaretiers’’ 
De Limburger ★★★★★ | ‘’Nederland is een originele en ijzersterke cabaretier rijker.’’
TheaterParadijs ★★★★ | ‘’De humor van Evers is niet onder één noemer te vangen, soms subtiel, dan weer compleet absurdistisch en alles wat daar tussen zit. Het lijkt totaal niet gedoseerd maar, het is perfect geregisseerd en getimed.’’
Juryrapport Cameretten 2019 | ‘’Zijn veelvuldig gebruik van decor, soundtrack en rekwisieten levert mooie beelden op, evenals zijn elastieken gezicht dat nagenoeg elke expressie laat zien in Gewoon Remy. Ontroering en humor vechten om voorrang, hij grossiert in bijzondere beelden.’’ 

In de lift - serie
Deze voorstelling is onderdeel van de In de lift - serie vol veelbelovende cabaretièrs. Bekijk hier meer informatie en scoor tickets met korting.

combine this performance with an arrangement

TheaterDiner Bistro de Luif
€ 34,00 meer informatie
Vlaai arrangement
€ 6,55 meer informatie
Borrel arrangement
€ 9,95 meer informatie
Ringleiding
€ 0,00 meer informatie

fans of this performance also ordered...

extra voorstelling
16 oktober 2024 Najib Amhali
Najib Amhali
30 jaar on stage!

from € 31,50 | Cabaret
Hela hall
wo 16 oktober 2024 | 20:15
04 december 2024 Fabian Franciscus
Fabian Franciscus
Loskomen

from € 20,00 | Cabaret
Frans Boermans hall
wo 4 december 2024 | 20:15
18 december 2024 Wat Als
Wat Als
Claudia de Breij

from € 29,00 | Cabaret
Hela hall
wo 18 december 2024 | 20:15
Inschrijfformulier schoolvoorstelling


login

No account yet?