Het lijkt er op dat u deze website in privé-modus bekijkt. Hierdoor kunnen bepaalde functionaliteiten niet juist werken. Om te kunnen boeken bezoekt u de website in de normale modus.
arrangement terug
21 maart

‘Living the good life’ dat zouden we veel vaker moeten doen. Samen met anderen mooie herinneringen maken en een avond écht onbezorgd genieten. Bij Cabillaud prikkelen we graag alle zintuigen met avondvullende diners. Laat u door ons in de watten leggen en geniet van de heerlijkste gerechten en persoonlijk geselecteerde wijnen. We werken samen met de beste lokale producenten om de beleving in ons restaurant voortdurend naar een nog hoger plan te tillen.

Op de tweede etage van Maaspoort is in 2015 een klein stukje Ibiza gerealiseerd. Hier doen we waar we goed in zijn: gasten meer dan blij maken met culinaire kunstwerkjes van verse ingrediënten uit onze regio en een fijne en persoonlijke service. In de zomer is het Scheuten Dakterras perfect om je diner heerlijk te beginnen met een apertief hapje en drankje. Het uitzicht op de Maas en de binnenstad van Venlo is waanzinnig.

overige arrangementen

TheaterDiner Bistro de Luif
€ 34,00 meer informatie
TheaterMenu Bistro de Luif
€ 28,50 meer informatie
Vlaai arrangement
€ 6,55 meer informatie
Borrel arrangement
€ 9,95 meer informatie
Ringleiding
€ 0,00 meer informatie
Contact & adres

Contact
Route & Parkeren

Informatie

Over ons
Vacatures
Duurzaam ondernemen

Jouw privacy is ons beleid. Lees hier alles over privacy.


wij danken onze partners

Scheuten | Vostermans Companies | Hela ThissenSormac | Leolux

trotse partner van
theaterdichtbij.nl
Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte zijn van het laatste Maaspoort nieuws? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

volg ons op

Maaspoort

De Maas is een inspiratiebron, een minnaar die stroomt door het hart van Venlo. Zoals Maaspoort ook het kloppende hart van de stad is. De Maas is levendig, mooi, energiek en in beweging. De poort staat voor de ontdekker. De gids. Deze staat altijd open voor iets nieuws. Iets uitdagends met een vleugje rebel. Deze leidt je tot nieuwe inspiratie, (ont)spanning en genot.


wij danken onze partners

Scheuten | Vostermans Companies | Hela ThissenSormac | Leolux

trotse partner van
theaterdichtbij.nl

Inloggen

Nog geen account?