Het lijkt er op dat u deze website in privé-modus bekijkt. Hierdoor kunnen bepaalde functionaliteiten niet juist werken. Om te kunnen boeken bezoekt u de website in de normale modus.
arrangement terug
13 december

Eerlijk en buitengewoon heerlijk
Ben je binnenkort te gast in De Maaspoort? Maak je theaterbeleving compleet en geniet van een heerlijk drie-gangendiner bij Bistro de Luif. Onze gerechten zijn net even anders, je weet niet wat je proeft, het smaakt altijd naar meer. Het menu vind je op www.bistrodeluif.nl. Uiteraard houden we graag rekening met dieetwensen.

Bistro de Luif
Bistro de Luif ligt midden in de binnenstad van Venlo. De bistro is onderdeel van De Maaspoort maar je bent er altijd welkom. Theaterbezoeker of niet, bij onze bistro kun je terecht voor een heerlijk diner, uitgebreide borrel of fijne lunch. We willen dat je je thuis voelt bij ons. Onze ingrediënten zijn super vers want deze halen we bij telers en producenten uit de buurt. Daarbij gebruiken we zo min mogelijk verpakkingsmaterialen en gebruiken we alle onderdelen van onze ingrediënten. Zo beperken we onze footprint. 

We maken heerlijke en eerlijke gerechten die net even anders zijn.

overige arrangementen

Inloggen

Nog geen account?