Zakelijk

De Maaspoort biedt zakelijk 1001 mogelijkheden voor inspirerende ontmoetingen zoals een zakelijk congres, brunch of personeelsfeest. U kunt het zo gek niet bedenken en wij organiseren het voor u. Ons team professionals heeft alles in huis om uw evenement net even dat bijzondere, ongewone en theatrale te geven waardoor uw gasten het niet snel zullen vergeten.

Elke happening is uniek. Wij luisteren dan ook graag naar uw wensen, zodat uw evenement, van groot tot klein met veel zorg tot in de puntjes wordt georganiseerd. Samen met onze horecapartner Ria Joosten Catering & Evenementen stellen wij een passende catering samen en wordt uw evenement ook culinair een hoogtepunt.

Klik hier voor een overzicht van de geplande events in De Maaspoort

Waar kunt u aan denken?
- Bedrijfsfeest
- Beurs
- Brunch
- Congres
- Diner
- Jubileum
- Kerstborrel
- Nieuwjaarsborrel
- Opening
- Personeelsfeest
- Presentatie
- Rondleiding
- Symposium
- Teambuilding
- Vergadering
- Walking Dinner
- Workshop

Zalen en Foyers
FRANS BOERMANS ZAAL
Onze nieuwe Frans Boermans zaal is bijzonder. In theateropstelling zijn er maarliefst 358 zitplaatsen. Maar speciaal voor een feest wordt de tribune ingeschoven. Zo wordt er een grote vloer gecreëerd voor een feest of een staconcert met maximaal 900 personen. Daarnaast is het mogelijk om hier met maximaal 160 personen te dineren.
Voor kleinere diners/feesten is deze zaal op te delen in kleinere ruimtes.

FRANS BOERMANS FOYER
De Frans Boermans foyer biedt een schitterend panorama uitzicht over de maas. In deze foyer kunt u met tot wel 350 personen dineren. Een feest is hier mogelijk voor maximaal 900 personen.
Voor kleinere diners/feesten is deze foyer op te delen in kleinere ruimtes.

VIP-FOYER
Een kleine en sfeervolle bijkomst met het prachtige uitzicht over de Maas? In onze VIP-foyer kunt u een bijeenkomst houden met maximaal 200 personen.

SCHEUTEN TERRAS
In de zomer van 2014 is het nieuwe Scheuten terras geopend. Hier kunt u met maximaal 150 gasten dineren of een bijeenkomst organiseren tot wel 250 personen.

GROTE THEATERZAAL
De Grote Theaterzaal biedt tijdens een voorstelling plaats aan 760 personen. Op het podium kan er met 350 personen gedineerd en met 1500 personen gefeest worden.
Voor kleinere diners/feesten is deze zaal op te delen in kleinere ruimtes.

GLENN CORNEILLE FOYER
In de Glenn Corneille foyer heeft u een prachtig uitzicht op de oude markt. Deze ruimte is geschikt voor een feest van maximaal 700 personen.
Voor kleinere diners/feesten is deze foyer op te delen in kleinere ruimtes.

KLEINE THEATERZAAL
In de Kleine Theaterzaal zijn 220 zitplaatsen. Verder is de zaal geschikt voor een feest van maximaal 400 personen. Ook kunt u hier met 100 gasten dineren.

FOYER KLEINE THEATERZAAL
Op deze foyer kunt u een bijeenkomst/feest houden met maximaal 200 personen.
Voor kleinere diners/feesten is deze foyer op te delen in kleinere ruimtes.

Vergaderzalen (vanaf 10 t/m 60 personen)
Vergaderen kan tot 60 personen in onze Binnenzaal, Passagezaal, Dameszaal of Herenzaal.

Korting op parkeren bij Q-Park parkeergarage Maasboulevard
Prinsessesingel 5, 5911 HS Venlo. Bij uw evenement zijn speciale kortingstarieven mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

Meer informatie
Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak en laat u verrassen!
Janine van der Putten & Dwayne Bosman | Eventmanagers

Verzenden