Eten & Drinken

LUIF AETE & DRINKE | CULINAIR GENIETEN
In De Maaspoort vindt u Luif Aete & Drinke, dé culturele en culinaire ontmoetingsplek voor iedereen. Door de open keuken neemt u letterlijk een ‘kijkje in de keuken’ en heeft u direct contact met de koks. U kunt er alle dagen van de week terecht voor een kopje koffie met Limburgse vlaai, een lunch of een uitgebreid diner en bij mooi weer kunt u heerlijk genieten op het zonnige terras op de Oude Markt. Bij Luif Aete & Drinke spelen streekproducten de hoofdrol. Meer info over Luif Aete & Drinke >> ONGELUIFELIK LEKKER <<

RESTAURANT | TOPNIVEAU MET UITZICHT
Maak kennis met ons nieuwe restaurant
De Maaspoort beschikt sinds oktober 2015 over een fantastisch restaurant nabij het Scheuten terras. Het restaurant ademt Ibiza, luxe, genieten en Cote d'Azur en is op initiatief en naar idee van directeur Leon Thommassen gerealiseerd. Het gevoel komt terug in alle elementen, de culinaire menukaart, de heerlijke wijnen en de zuid Europese sfeer. Geheel in het teken van inspireren, prikkelen en vermaken op topniveau! Meer info over het restaurant.

SCHEUTEN TERRAS | LIVING THE GOOD LIFE
Een aanwinst voor Venlo, het nieuwe design-dakterras met uitzicht op de stad en de Maas. Nu al de nieuwe hotspot van het Zuiden! Het Scheuten terras, wordt door kenners zelfs al uitgeroepen tot één van de mooiste dakterrassen van Nederland. Niet voor niks dat de Elsevier, Telegraaf, Talkies en interieurtijdschriften zoals Villa d'Arte al volop aandacht hebben besteed aan dit schitterende terras! Als je er een keer bent geweest, blijf je er heen gaan! Meer info over het Scheuten terras.

Sfeercompilatie van het Scheuten terras