Eten & Drinken

CULINAIR GENIETEN BIJ LUIF AETE & DRINKE
In De Maaspoort vindt u Luif Aete & Drinke, dé culturele en culinaire ontmoetingsplek voor iedereen. Door de open keuken neemt u letterlijk een ‘kijkje in de keuken’ en heeft u direct contact met de koks. U kunt er alle dagen van de week, behalve maandag, terecht voor een kopje koffie met Limburgse vlaai, een lunch of een uitgebreid diner en bij mooi weer kunt u heerlijk genieten op het zonnige terras op de Oude Markt. Bij Luif Aete & Drinke spelen streekproducten de hoofdrol.

GENIETEN OP HET SCHEUTEN TERRAS
Het Scheuten terras, is de nieuwe hotspot van het Zuiden en door kenners nu al uitgeroepen tot één van de mooiste dakterrassen van Nederland. Het is van internationale allure en kan zich met gemak meten met dakterrassen in diverse wereldsteden. Het is een hotspot waar men van vroeg tot laat kan genieten van de zonnestralen en het leven op de Oude Markt of het prachtige uitzicht op de rivier de Maas en de Jachthaven. Bekijk hier de openingstijden van het Scheuten terras.

Sfeercompilatie van het Scheuten terras


ARRANGEMENTEN BIJ UW VOORSTELLING
Maak uw avond uit compleet met een arrangement. Klik hier om de mogelijkheden te bekijken en reserveer direct. Ook leuk om cadeau te doen!

INBEGREPEN BIJ TICKETPRIJS

Bij alle voorstellingen zijn een consumptie in de pauze en het gebruik van de garderobe inbegrepen.
Door de uitstekende zorg van Ria Joosten Catering & Evenementen Venlo geniet u ontspannen van de pauze in een van de sfeervolle foyers.