Aspects of Love - Ernst Daniël Smid, René van Kooten en Lone van Roosendaal
KAARTEN UITVERKOCHT

Aspects of Love

Ernst Daniël Smid, René van Kooten en Lone van Roosendaal

VR 12 APR | 20:15 uur | Show, Musical | Rabobank Venlo zaal (Grote zaal) | v.a. € 39,95

EEN INTRIGERENDE MUSICAL VAN ANDREW LLOYD WEBBER
Een prachtige cast vertolkt het meeslepende ‘Aspects of Love’, een intrigerende musical van Andrew Lloyd Webber. Hij baseerde zich op de gelijknamige roman van David Garnett, die vijf personages, drie generaties en zes amoureuze verhoudingen opvoert. De jonge Engelsman Alex wordt, al reizend door Frankrijk, hopeloos verliefd op de actrice Rose. Hij verleidt haar om mee te gaan naar de villa van zijn flamboyante oom George. Rose valt echter als een blok voor de onconventionele George. Het is de opmaat tot een gepassioneerde en langdurige rondedans van verovering, verraad en verlies. ‘Aspects of Love’ is een verhaal over de ongrijpbare facetten van liefde en verlangen.

  • In april zal Lone van Roosendaal de rol van Rose afwisselen met Marleen van der Loo. Lone start vanaf dan met de repetities van de productie Jon en de Jongens.

KAARTEN BESTELLEN
Bestel nu uw kaarten voor 'Aspects of Love' en geniet van een onvergetelijke avond uit in Theater de Maaspoort. Bestel uw kaarten voor 'Aspects of Love' hier direct online en geniet binnenkort van een geweldige theaterervaring. Wacht niet te lang met bestellen want op = op.

RECENSIES
‘Grijpt je bij de strot’ (Dagblad van het Noorden)
‘Hartverwarmend’ (de Volkskrant)
‘Topprestatie’ (De Telegraaf)
‘Imponeert’ (AD)
‘Uiterst geloofwaardig’ (Noordhollands Dagblad)

MET Ernst Daniël Smid, René van Kooten en Lone van Roosendaal
REGIE Paul Eenens

KAARTEN UITVERKOCHT
Ernst Daniël Smid, René van Kooten en Lone van Roosendaal Ernst Daniël Smid, René van Kooten en Lone van Roosendaal Ernst Daniël Smid, René van Kooten en Lone van Roosendaal Ernst Daniël Smid, René van Kooten en Lone van Roosendaal Ernst Daniël Smid, René van Kooten en Lone van Roosendaal Ernst Daniël Smid, René van Kooten en Lone van Roosendaal

Bekijk ook

Liefhebbers van deze voorstelling bestelden ook
Met Birgit Schuurman, Han Oldigs e.a. Met Mariska van Kolck, Brigitte Heitzer, Renée van Wegberg e.a. BLAZE

Ga je mee?

Nodig iemand uit om met u mee te gaan naar de voorstelling 'Aspects of Love'. Als u het onderstaande formulier invult krijgt degene die u uitnodigt automatisch bericht.

Mijn gegevens:

Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:

Verzenden

Zet in mijn agenda

Zet deze voorstelling in uw persoonlijke agenda.

Mijn gegevens:

Verzenden

Inschrijven wachtlijst