Diva's  - Karin Bloemen
KAARTEN UITVERKOCHT

Diva's

Karin Bloemen

VR 05 APR | 20:15 uur | Show | Rabobank Venlo zaal (Grote zaal) | v.a. € 22,55

UITVERKOCHT CARRE | NU DE MAASPOORT
In oktober speelt Karin samen met pianist Cor Bakker drie keer de voorstelling ‘Diva(‘s) in
Carré’, speciaal gemaakt voor het 125 jarig jubileum van dit theater. In deze voorstelling
brengt Karin een ode aan alle grote ‘diva’s’ die ooit in Carré stonden. Ter compensatie voor
het uitvallen van de geplande tournee van ‘Witte Nar’ brengt Karin in een groot deel van de theaters met Cor Bakker een voorstelling die gebaseerd is op ‘Diva(‘s) in Carré’.

Carré, het heilige der heiligen van theaterland, is in al die jaren gevuld door tientallen diva’s. Die diva’s waren een inspiratiebron voor velen, van groot tot klein, van jong tot oud. Zo ook voor Karin Bloemen; op haar 17e zag ze de voorstelling Foxtrot en was gebiologeerd door het optreden van Conny Stuart, Gerrie van der Klei en Trudy Labij. Later zag ze Jasperina de Jong en Adèle Bloemendaal en ook grootheden als Shirley Maclaine, Kiri te Kanawa en Jessey Norman. En ze miste er een aantal die ze graag live gezien had, zoals Bette Midler en Marlene Dietrich. Ook kruipt ze in de huid van een aantal mannelijke grootheden zoals Freek de Jonge, Herman van Veen en Toon Hermans.

Kortom, vrouwen en mannen die het allemaal verdienen om nog eens genoemd en geëerd te worden in een speciale voorstelling. Een onmogelijke opdracht natuurlijk, en daarom precies geschikt voor Neerlands diva van deze tijd, La Bloemen. Zij neemt de onvolprezen pianist Cor Bakker mee om deze klus gezamenlijk te klaren en alle kleuren van het theatrale palet langs te laten komen. Gecombineerd met een aantal ‘klassieke’ conferences uit de oude doos, wordt het een spannende en zeer veelzijdige avond.


KAARTEN BESTELLEN

Bestel nu uw kaarten voor 'Diva's' en geniet van een onvergetelijke avond uit in Theater de Maaspoort. Bestel uw kaarten voor 'Diva's' hier direct online en geniet binnenkort van een geweldige theaterervaring. Wacht niet te lang met bestellen want op = op.


KAARTEN UITVERKOCHT
Karin Bloemen Karin Bloemen Karin Bloemen Karin Bloemen Karin Bloemen Karin Bloemen

Bekijk ook

Liefhebbers van deze voorstelling bestelden ook
Christian Farla Mini en Maxi Fire of Anatolia

Ga je mee?

Nodig iemand uit om met u mee te gaan naar de voorstelling 'Diva's '. Als u het onderstaande formulier invult krijgt degene die u uitnodigt automatisch bericht.

Mijn gegevens:

Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:

Verzenden

Zet in mijn agenda

Zet deze voorstelling in uw persoonlijke agenda.

Mijn gegevens:

Verzenden

Inschrijven wachtlijst