Doornroosje De Musical (4+) - Maud Mulder e.a.
KAARTEN UITVERKOCHT

Doornroosje De Musical (4+)

Maud Mulder e.a.

MA 01 APR | 15:00 uur | Familie | Rabobank Venlo zaal (Grote zaal) | v.a. € 17,00

EEN SPETTERENDE FAMILIEMUSICAL
Maud Mulder, bekend van Idols en haar rollen in de musicals ‘Roodkapje’ en ‘De gelaarsde kat’, kruipt in de huid van Doornroosje, de mooie prinses die zich prikt aan een spinnenwiel om pas honderd jaar later te worden wakker gekust door haar droomprins. Het eeuwenoude sprookje wordt opgevoerd als een spetterende familiemusical voor jong en oud. Geniet dus met je (groot)ouders van de swingende muziek, uitbundige kostuums en een vorstelijke dosis humor. Deze voorstelling is ook te zien in Roermond en Venray.

KAARTEN BESTELLEN
Bestel nu uw kaarten voor ‘Doornroosje’ en geniet van een onvergetelijke avond uit in Theater de Maaspoort. Bestel uw kaarten voor ‘Doornroosje’ hier direct online en geniet binnenkort van een geweldige theaterervaring. Wacht niet te lang met bestellen want op = op.

• Na de voorstelling komen alle sprookjesfiguren naar de foyer voor een uitgebreide Meet & Greet met het publiek.
• Om de voorpret te vergroten willen we dat je verkleed komt als jouw favoriete sprookjesfiguur. Schrijf je in bij de toverbalie in de foyer van het theater. De mooiste creaties worden na afloop van de voorstelling beloond met een sprookjesachtige prijs.
• Vooraf komt ook Sprookjesmaker Pepijn langs in de foyer. Hij duikt de sprookjeswereld in. In een 10 minuten durende, interactieve voorstelling bereidt Pepijn jou voor op de voorstelling.
• Of dat nog niet leuk genoeg is, er staat na afloop ook nog een Sprookjes Afterparty gepland. Tijdens dit miniconcert geven sommige acteurs uit de voorstelling een swingend optreden in de foyer. Natuurlijk mogen jullie allemaal meezingen en dansen met de leukste liedjes uit de sprookjesmusicals.


SPEL
Speel HIER sprookjesmemory

KAARTEN UITVERKOCHT
Maud Mulder e.a. Maud Mulder e.a.

Bekijk ook

Liefhebbers van deze voorstelling bestelden ook
Met Sita Vermeulen, Esther van Santen e.a. Suske en Wiske Thomas de Stoomlocomotief

Ga je mee?

Nodig iemand uit om met u mee te gaan naar de voorstelling 'Doornroosje De Musical (4+)'. Als u het onderstaande formulier invult krijgt degene die u uitnodigt automatisch bericht.

Mijn gegevens:

Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:

Verzenden

Zet in mijn agenda

Zet deze voorstelling in uw persoonlijke agenda.

Mijn gegevens:

Verzenden

Inschrijven wachtlijst