Matthäus Passion - Limburgs Symfonie Orkest
KAARTEN wachtlijst

Matthäus Passion

Limburgs Symfonie Orkest

VR 29 MRT | 11:00 uur | Klassiek | Martinuskerk Grote Kerkstraat 28 Venlo | v.a. € 10,00

Muzikaal genieten in de Paasweek: de Matthaus Passion door het Limburgs Symfonie Orkest!
De Matthaus Passion! Een muziekstuk dat door vele muziekliefhebbers beschouwd wordt als muziek met een hoofdletter M. Groots, meeslepend, indrukwekkend en bijzonder. De Matthaus Passion wordt beschouwd als het bekendste werk van de beroemde componist Johann Sebastian Bach en vertelt het lijdens- en sterfverhaal van Jezus volgens het Evangelie volgens Matteüs.
Traditiegetrouw voert het Limburgs Symfonie Orkest elk jaar in de week voor Pasen dit muziekwerk uit. In de Paasweek mag dan eigenlijk ook geen Matthaus Passion ontbreken. Het lijdensverhaal gezongen door vele solisten, 2 koren en uw LSO. Een ontroerende ervaring die u minstens een keer meegemaakt moet hebben.

Een extra bijzonder tintje aan dit concert is het feit dat de wereldberoemde hedendaagse muziekspecialist, pianist en dirigent Reinbert de Leeuw een nieuwe stap zet in zijn muziekcarrière. Voor het eerst in zijn succesvolle loopbaan dirigeert hij een Matthaus Passion. Een heuse première voor het Limburgs Symfonie Orkest om Reinbert de Leeuw hierbij te begeleiden. En u heeft de kans om hier getuige van te zijn! Niet missen dus!

Het belooft in Venlo een extra bijzondere Matthäus Passion te worden vanwege de bijzondere locatie: de Martinuskerk.

KAARTEN BESTELLEN
Bestel nu uw kaarten voor ‘Matthaus Passion’ en geniet van een onvergetelijke avond uit in Theater de Maaspoort. Bestel uw kaarten voor ‘Matthaus Passion’ hier direct online en geniet binnenkort van een geweldige theaterervaring. Wacht niet te lang met bestellen want op = op.

DIRIGENT Reinbert de Leeuw
SOLISTEN Jan-Willem Schaafsma - tenor, Bernard Loonen - tenor (Evangelist), Mirjam Schreur - mezzo-sopraan, Claudia Couwenbergh - sopraan, Hubert Claessens -  bas-bariton (Christus), Robbert Muuse - bariton
KOREN Studium Chorale, Limburgse Koorschool Cantarella
PROGRAMMA Bach - Matthäus Passion, BWV 244

PROGRAMMA
11.00u aanvang concert
12.15u pauze - lunch in Theater de Maaspoort
13.45u aanvang tweede deel
15.30u einde concert

LUNCH
- Broodtaart: diverse soorten authentieke broden, belegd met Liver Sjink, liverano worst, kaas van Kaasboerderij Mertens en rosbief van 't Hereford rund. Deze broden worden net als een vlaai in punten gesneden.
- Gesmeerde broodjes
- Sandwiches: luxe sandwiches besmeerd met huisgemaakte roomkaas en belegd met onder andere gerookte kipfilet, komkommer, eiersalade en gerookte zalm.
- Koffie/thee

U kunt kiezen uit de volgende tickets:
1. Voorstelling in de Martinuskerk € 36,-
2. Voorstelling in de Martinuskerk én all inclusive lunch in Theater de Maaspoort € 51,-


KAARTEN wachtlijst
Limburgs Symfonie Orkest

Bekijk ook

Liefhebbers van deze voorstelling bestelden ook
Pjotr Jasiurkowski en Tobias Borsboom philharmonie zuidnederland philharmonie zuidnederland

Ga je mee?

Nodig iemand uit om met u mee te gaan naar de voorstelling 'Matthäus Passion'. Als u het onderstaande formulier invult krijgt degene die u uitnodigt automatisch bericht.

Mijn gegevens:

Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:

Verzenden

Zet in mijn agenda

Zet deze voorstelling in uw persoonlijke agenda.

Mijn gegevens:

Verzenden

Inschrijven wachtlijst