Let's Go Crazy - Crazy Piano's
KAARTEN UITVERKOCHT

Let's Go Crazy

Crazy Piano's

WO 27 MRT | 20:15 uur | Muziek | Rabobank Venlo zaal (Grote zaal) | v.a. € 23,00

AL VIER SEIZOENEN SUCCESVOL IN HET THEATER!
Bent u toe aan een avondje spectaculair piano-entertainment? Dan is een bezoek aan Crazy Piano’s de juiste beslissing. Twee brandweerrode concertvleugels, een paar knettergekke toppianisten annex entertainers, een drummer en een saxofonist: dat zijn de ingrediënten waarmee de zaal van voor tot achter op z’n kop wordt gezet. Van toppers uit de jaren zeventig en tachtig tot de hits van nu, van lekkere meezingers tot vette rock-’n-roll, het komt allemaal voorbij. En nu eens niet braaf gespeeld: deze muzikanten brengen hun acts al stuiterend op en onder hun instrumenten of drummend op de kleppen van de vleugels.
Al vier seizoenen lang toert dit humoristische muzikale hoogstandje langs de theaters. Crazy? Dacht het niet! Deze voorstelling is ook te zien in Roermond en Weert.

KAARTEN BESTELLEN
Bestel nu uw kaarten voor 'Let's Go Crazy' en geniet van een onvergetelijke avond uit in Theater de Maaspoort. Bestel uw kaarten voor 'Let's Go Crazy' hier direct online en geniet binnenkort van een geweldige theaterervaring. Wacht niet te lang met bestellen want op = op.


KAARTEN UITVERKOCHT
Crazy Piano's Crazy Piano's Crazy Piano's Crazy Piano's Crazy Piano's

Bekijk ook

Liefhebbers van deze voorstelling bestelden ook
Rob de Nijs Loveā€¦The Beatles Frans Pollux

Ga je mee?

Nodig iemand uit om met u mee te gaan naar de voorstelling 'Let's Go Crazy'. Als u het onderstaande formulier invult krijgt degene die u uitnodigt automatisch bericht.

Mijn gegevens:

Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:

Verzenden

Zet in mijn agenda

Zet deze voorstelling in uw persoonlijke agenda.

Mijn gegevens:

Verzenden

Inschrijven wachtlijst