Moet niet gekker worden! - Tineke Schouten
KAARTEN wachtlijst

Moet niet gekker worden!

Tineke Schouten

WO 06 MRT | 20:15 uur | Cabaret, Show | Rabobank Venlo zaal (Grote zaal) | v.a. € 30,60

DE KONINGIN VAN DE HILARISCHE TYPES!
Tineke Schouten neemt in de nieuwe theatershow ‘Moet niet gekker worden!’ alledaagse zaken die zorgen voor stress en drukte, eens flink onder de loep. Door de ogen van haar hilarische types wordt u getrakteerd op bijzondere invalshoeken, zodat u ook eens met een glimlach tegen de crisis en uw persoonlijke rompslomp aan kunt kijken. De koningin van de lach is zoals altijd onnavolgbaar, soms hysterisch, maar immer grappig. En natuurlijk neemt ze haar multifunctionele orkest mee, die haar begeleiden bij haar mooie luisterliedjes. Dan rest nog slechts de vraag: welke sterren komen dit keer op bezoek in haar show? Komt dat zien in het theater! Deze voorstelling is ook te zien in Roermond en Venray.

KAARTEN BESTELLEN
Bestel nu uw kaarten voor 'Tineke Schouten' en geniet van een onvergetelijke avond uit in Theater de Maaspoort. Bestel uw kaarten voor 'Tineke Schouten' hier direct online en geniet binnenkort van een geweldige theaterervaring. Wacht niet te lang met bestellen want op = op.


let op: Bestelt u via een mobiele telefoon, Ipad of tablet dan is online kaarten kopen helaas nog niet mogelijk. U kunt wel telefonisch reserveren.


KAARTEN wachtlijst
Tineke Schouten Tineke Schouten Tineke Schouten

Bekijk ook

Liefhebbers van deze voorstelling bestelden ook
Mini en Maxi Christian Farla Fire of Anatolia

Ga je mee?

Nodig iemand uit om met u mee te gaan naar de voorstelling 'Moet niet gekker worden!'. Als u het onderstaande formulier invult krijgt degene die u uitnodigt automatisch bericht.

Mijn gegevens:

Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:

Verzenden

Zet in mijn agenda

Zet deze voorstelling in uw persoonlijke agenda.

Mijn gegevens:

Verzenden

Inschrijven wachtlijst