Walerski, Inger, Kylián - Nederlands Dans Theater  1
KAARTEN UITVERKOCHT

Walerski, Inger, Kylián

Nederlands Dans Theater 1

DI 04 DEC | 20:15 uur | Dans | Rabobank Venlo zaal (Grote zaal) | v.a. € 23,90

EEN BLIK OP HET VERLEDEN, HEDEN EN TOEKOMST VAN NDT
De wereldberoemde choreograaf Jiří Kylián is een inspiratiebron voor velen. Hij is een van de belangrijkste grondleggers van NDT en staat in dit programma naast de generaties die hem volgden: ‘associate choreographer’ van NDT Johan Inger en danser en choreograaf Medhi Walerski. Zij hebben beiden als danser met de Tsjechische grootmeester gewerkt en zijn voor een belangrijk deel door hem gevormd. Inger is uitgegroeid tot een inventieve choreograaf, wiens stijl varieert van komisch tot aards en organisch. De balletten van Walerski – al meer dan tien jaar een gezichtsbepalende danser bij NDT – ademen een poëtische en rauwe sfeer. In dit programma kunt u zien waar NDT vandaan komt en waar het nu staat. Met de mix van de twee klassiekers van Kylián uit zijn fameuze ‘Black & White’-reeks – ‘Sweet Dreams’ en ‘Sarabande’ – en de twee wereldpremières van Inger en Walerski, biedt deze avond u een blik op verleden, heden en toekomst van het ensemble.

• Met Myrthe en Marne van Opstal, zus en broer, zij dansen dit jaar bij het NDT 1
• Inleiding door Liesbeth Wiertz om 19.15 uur | Reserveer tijdig, vol=vol

KAARTEN UITVERKOCHT
Nederlands Dans Theater  1 Nederlands Dans Theater  1 Nederlands Dans Theater  1 Nederlands Dans Theater  1 Nederlands Dans Theater  1 Nederlands Dans Theater  1

Bekijk ook

Liefhebbers van deze voorstelling bestelden ook
Nederlands Dans Theater 2 Internationaal Danstheater Michiel Borstlap & Scapino Ballet

Ga je mee?

Nodig iemand uit om met u mee te gaan naar de voorstelling 'Walerski, Inger, Kylián'. Als u het onderstaande formulier invult krijgt degene die u uitnodigt automatisch bericht.

Mijn gegevens:

Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:

Verzenden

Zet in mijn agenda

Zet deze voorstelling in uw persoonlijke agenda.

Mijn gegevens:

Verzenden

Inschrijven wachtlijst