Leon, Lightfoot en Inger - Nederlands Dans Theater 2
KAARTEN UITVERKOCHT

Leon, Lightfoot en Inger

Nederlands Dans Theater 2

WO 19 MRT | 20:15 uur | Dans | Rabobank Venlo zaal (Grote zaal) | v.a. € 28,15

VERNIEUWEND, VIRTUOOS EN VERBLUFFEND
Artistiek directeur Paul Lightfoot kiest er met dit programma van het Nederlands Dans Theater bewust voor om grote namen naar het kleinere podium te brengen. Het is een positieve stimulans voor bekende choreografen zoals Johan Inger om op een andere manier te werk te gaan. In de intieme ruimte met bijbehorend decor wordt de focus automatisch verlegd naar de pure essentie van de choreografie. Riskant? “Misschien,” zegt Lightfoot, “maar wie geen risico’s durft te nemen, kan niet groeien.” Nederlands Dans Theater is een van de toonaangevende moderne dansgezelschappen van de wereld. De groep, met artistiek leider Paul Lightfoot, loopt al meer dan 50 jaar voorop als het gaat om vernieuwing. De dansers van het gezelschap staan bekend om hun virtuositeit, verbluffende techniek en de expressieve wijze van dansen. NDT heeft inmiddels een  epertoire van meer dan 600 balletten opgebouwd, waaronder meesterwerken van maestro’s als Jiří Kylián and Hans van Manen.

• Inleiding door Liesbeth Wiertz om 19.15 uur (reserveren gewenst)

Lees hier het artikel over vier kinderen uit één Veldens gezin, die dansen op het allerhoogste niveau bij het Nederlands Dans Theater.

KAARTEN BESTELLEN VOOR NEDERLANDS DANS THEATER 2
Bestel nu je kaarten voor NDT2 en geniet van een onvergetelijke avond uit in Theater de Maaspoort. Koop je kaarten hier online en binnen een paar muisklikken heb je de kaarten voor het Nederlands Dans Theater 2 al in huis. Je kunt plaatsen uitzoeken in de zaalplattegrond en kies je voor e-tickets dan betaal je geen reserveringskosten. Makkelijk, veilig, voordelig en snel!

All inclusive tickets | Bij Theater de Maaspoort zijn het pauzedrankje en gebruik van de bewaakte garderobe bij de prijs van een entreekaart inbegrepen.


KAARTEN UITVERKOCHT
Nederlands Dans Theater 2

Bekijk ook

Liefhebbers van deze voorstelling bestelden ook
Michiel Borstlap & Scapino Ballet Internationaal Danstheater Nederlands Dans Theater 2

Ga je mee?

Nodig iemand uit om met u mee te gaan naar de voorstelling 'Leon, Lightfoot en Inger'. Als u het onderstaande formulier invult krijgt degene die u uitnodigt automatisch bericht.

Mijn gegevens:

Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:

Verzenden

Zet in mijn agenda

Zet deze voorstelling in uw persoonlijke agenda.

Mijn gegevens:

Verzenden

Inschrijven wachtlijst