Goecke, Kylian en Soto - Nederlands Dans Theater 2
KAARTEN UITVERKOCHT

Goecke, Kylian en Soto

Nederlands Dans Theater 2

DI 03 DEC | 20:15 uur | Dans | Rabobank Venlo zaal (Grote zaal) | v.a. € 28,15

AANSTORMEND DANSTALENT IN DE SPOTLIGHT
Nederlands Dans Theater 2 geeft jonge dansers de kans een zo breed mogelijk palet aan dansstijlen te ervaren. Vanuit deze gedachte combineert dit programma de geïsoleerde, eenzame wereld die Marco Goecke schetst in ‘Nichts’ (2008) met de chemie van het bijzondere partnerwerk in ‘Gods and Dogs’ (2008), dat Jiří kylián voor NDT 2 maakte en dat de Zwaan voor de meest indrukwekkende dansproductie kreeg. Naast deze belangrijke choreografen, wiens werk ook door NDT 1 wordt gedanst, maakt de Spaanse Cayetano Soto een nieuw ballet. Nederlands Dans Theater is een van de toonaangevende moderne dansgezelschappen van de wereld. De groep, met artistiek leider Paul Lightfoot, loopt al meer dan 50 jaar voorop als het gaat om vernieuwing. NDT heeft inmiddels een repertoire van meer dan 600 balletten opgebouwd, waaronder meesterwerken van maestro’s als Jiří kylián and Hans van Manen.

• De Telegraaf over ‘Gods and Dogs’: “Fascinerend en intens geconcentreerd met duetten op het scherp van de snede.

• Inleiding om 19.15 uur door Liesbeth Wiertz (reserveren gewenst)

Lees hier het artikel over vier kinderen uit één Veldens gezin, die dansen op het allerhoogste niveau bij het Nederlands Dans Theater.

KAARTEN BESTELLEN VOOR NDT 2
Bestel nu je kaarten voor Nederland Dans Theater 2 en geniet van een onvergetelijke avond uit in Theater de Maaspoort. Koop je kaarten hier online en binnen een paar muisklikken heb je de kaarten voor  NDT 2 al in huis. Je kunt plaatsen uitzoeken in de zaalplattegrond en kies je voor e-tickets dan betaal je geen reserveringskosten.

Makkelijk, veilig, voordelig en snel!

All inclusive tickets | Bij Theater de Maaspoort zijn het pauzedrankje en gebruik van de bewaakte garderobe bij de prijs van een entreekaart inbegrepen.


KAARTEN UITVERKOCHT
Nederlands Dans Theater 2

Bekijk ook

Liefhebbers van deze voorstelling bestelden ook
Michiel Borstlap & Scapino Ballet Nederlands Dans Theater 2 Internationaal Danstheater

Ga je mee?

Nodig iemand uit om met u mee te gaan naar de voorstelling 'Goecke, Kylian en Soto'. Als u het onderstaande formulier invult krijgt degene die u uitnodigt automatisch bericht.

Mijn gegevens:

Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:

Verzenden

Zet in mijn agenda

Zet deze voorstelling in uw persoonlijke agenda.

Mijn gegevens:

Verzenden

Inschrijven wachtlijst